Online users

Follower

Friday, February 25, 2011

Malaysia Hall

Pukul 7 lebih sampai di Malaysia Hall.Mujurlah ada sorang akak ni tengah tengok tv kat common room.Dia yang tolong bukakan pintu untuk kitorang sebab nak masuk hall ni kena ada access card.Kalau tak, kesejukan la kitorang kat luar tu. Try call ustaz untuk minta kunci but still tak berjawab. Time tu memang sangat sangat penat.Tak sabar nak masuk bilik, nak baring atas katil, nak tukar baju semua la.Tapi tak boleh nak buat semua tu sebab tak boleh nak check in lagi.Orang yang handle tak kunjung tiba.Kena pula hari tu Ahad.Time check in pukul 2 petang.Time tu sumpah bebai teruk.Rasa macam kedatangan tak dialu alukan.Call asyik masuk voice mail.Last last, kami pakat sambung tidur kat common room.Dah tak sedar apa dah.Lantak la orang nak kata anak dara tidur terbongkang ke apa.Janji dapat tidur.Serius penat.Sampai ada yang berdengkur la habaq hang.Bantai je labu.

Dalam pukul 12 tengahari macam tu, barulah ada orang yang datang bagi kunci.Itu pun bukan ketua warden tapi assistant dia.Rasa lega gila akhirnya dapat masuk bilik.Huhuhu.

5 comments:

Jiji-Fify said...

syukurlah semua selamat.. :)
Nasi Goreng Kasih Sayang

Amira is mira said...

still okey selamt. kalau da penat duk mane pun kompem tdur.tebalkan muke jee

eDdY said...

baper jam tido kat ctu??

shark said...

cambest jer hall tue..
dpt tito pn best ngan tv beso gtu:)

Anonymous said...

bape kena charge kalo stay kat situ? ada limit hari x?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger