Online users

Follower

Friday, February 25, 2011

Overnight

Perjalanan ke Melbourne mengambil masa 8 jam. Jenuh kebas juga la bontot aku ni.Kejap kalih kanan, kejap kalih kiri. Satu ja yang kureng pasal Air Asia ni, space kecik.Untuk kaki panjang macam aku ni, agak kejung juga la.Nak kena selalu adjust.Kalau tak, tak selesa.Huhuhu.Sampai kat Welly pukul 12 malam.Nah.Airport pun dah kosong.Flight kitorang yang last untuk malam tu. Masing masing cangak la tak tahu nak buat apa sebab Malaysia Hall buka pukul 8 pagi.Mujur jugalah Mel airport 24 hours access.At least ada tempat untuk bermalam.Kitorang decide untuk try call Malaysian hall.Mana tahu ada orang angkat ka time tu.Heh.Non ado la orang nak berjaga kat office time tu.Maka, merempatlah kami kat situ sampai ke pagi.

Wan Z tengah try call Malaysia Hall.Siapa cakap public phone tak applicable dah sekarang?Still ada guna tauuuuu.

Subway kat airport 24 hours.Wee.Supper kitorang.Hang ada? Benda ni kat Malaysia langsung tak pandang pun.Mai sini terpaksa juga makan sebab tak ada choice.Lagipun subway ni ada option tuna dan seafood.So boleh la nak makan.Dah lama tak praktis cakap English, cakap dengan waiter tu pun gagap gagap.Adeh laa...

Dah kenyang makan, mata pula dah mengantuk.Gini la jadinya.Terbongkang tidur.Hahaha.Nobody cares sebab yang lain pun 2x5 juga.Ada yang siap buka sleeping bag lagi.So, tak ada masalah kena pandang serong ke apa.Alaa..tidur tidur ayam je.Tak boleh nyenyak sangat sebab parking beg dekat dengan pintu masuk.Orang pula makin ramai bila siang makin menginjak.Pukul 6 semua sedaq diri.Bangun pi solat subuh.Aku cuti. Sambung tidur kat tempat lain pula.Hahaha.Dasar kan.

3 comments:

Jiji-Fify said...

wooooo bergelimpangan! hehe.. btw, ari tu akak try pakai public fone kat kulim. semua org pandang slackkkkkk je. haha

Kap said...

bantal beg kuning tu tidur masyuk benar.

eDdY said...

haha..apsal aq pon rase ngantok tgk gmbar ni ek???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger