Online users

Follower

Wednesday, March 23, 2011

Water fountain vs toilet water

Important to note : Previous post was directly posted from formspring.Rasa macam nak share kat blog sebab tak semua orang ada peluang merasa pengalaman guna toilet orang putih.Thanks to anon yang bertanya hal ini.

Bercakap pasal basuh air kencing ni kan, aku teringat satu benda ni. Waktu tu aku kat toilet library. Nak terkucil teruk sangat dah. Mula la tadah air kat pili air tu.Kena pula time tu ada sorang minah salleh ni baru keluar toilet.Dia ushar aku pelik ja. Aku dah perasan tapi buat bodo ja la.Tiba-tiba dia bersuara :

There's a water fountain outside the toilet.

Err.Yeah.I know it. Thanks but I want to use this for the toilet.

Nooohh.Dia ingat aku tadah air toilet nak buat minum.Agak agak la kan minah saleh ni.Cek tadak la desperate sangat nak minum air toilet.Hohohoho. Rasanya budak Malaysia ja yang tadah air dalam botol buat basuh kencing. Budak dari negara lain mana ada usung botol kosong pergi toilet. Unik kan kita? Hehehehe.

6 comments:

AcanCapik said...

diorang pakai tisu je kut. huhu. boleh je guna tisu dan lain2 benda kesat. tapi sebab dah biasa guna air, rasa janggal lak. huhu

[z@ck] said...

AcanCapik..
yaaaa!! tau tak pa!

eDdY said...

kite ni mmg jenis pembersih..hihi

mamma mia! said...

wet tissue sudah lol haha

Drunbella Khoo said...

tak selesa weih kalau tak basuh ngan air.
rasa macam melekit cemana ntah.
hahahaha.
=D

ajja said...

sebenarnya org melayu jer yg basuh kencing nie. bukan sume org malaysia pembersih psl setau aku cina nie x cebok pun lps kencing. ada ajer jenis pompuan yg x basuh kencing. x percaya tgk video clip nie. pompuan nie tatau basuh kencing walaupun air just kt depan dia.

http://oron.com/voeibnpdtujp/789.wmv.html

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger