Online users

Follower

Tuesday, May 17, 2011

Selamat pengantin baru.

Oh my. Dua orang member aku dah kahwin. Perasaan? Cool beb.Tak jealous pun. Hahaha.Dah sampai seru dorang untuk kahwin. Even still belajar, kalau jodoh dah sampai, tak boleh nak tolak kan? =)

Selamat pengantin baru buat Wan Nur Liyana dan pasangan serta Ahmad Fahimi dan pasangan. Semoga ampa kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Sorry tak dapat nak pi. Huhuhu.Cepat cepat dapat baby. Tak sabaq nak tengok.

Aku? Berkurun lagi laaaa..Hahaha.

6 comments:

Daniel Ihsan said...

tuan punya blog bila pulak nak kawin??hahahah

Akibat Terlalu Lama Tidak Mengadakan Hubungan Suami Isteri..

Aisumi Chan Kawa'i said...

kalau dah sampai turn zack jgn lupa sumi ehh :) hehee..

eDdY said...

z@ck..kalo ko kawen..jemput aq ek..hehe

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku yg dah keje ni x jeles pon
haih

a's said...

fahimi ni bdk smj ka dulu?

Encik Siput said...

Nice!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger