Online users

Follower

Friday, May 6, 2011

Siap juga!

Alhamdulillah. Siap juga essay 2500 words aku ni. Tidur pukul 4 pagi semata mata sebab EPSY. Dasar last minute memang macam ni. Berpinar mata tengok skrin laptop.Hasilnya, pagi ni ana ponteng tutorial.Oh.Tutorial kat sini boleh ponteng dua kali. So, aku dah guna kedua-dua peluang ponteng.Makanya lepas ni by hook or by crook, I need to attend the tutorial.Takut kena panggil dengan Pak Atan.Hahaha.Nak buat salah, tapi tak berani. Sebelum ponteng, kena make sure dulu betul ke tak tuto boleh ponteng 2 kali. FB menjadi medium pertanyaan. Semua cakap 2 kali maka aku pun senang hati la ponteng pagi ni.Lepas ni free sikit. Next assignment due 17 May. Ada juga la break time untuk aku. Haih. Sebab ni lah aku nak cepat habis belajar. Stress oh. Habih semua jerawat nak keluaq. Hmmmphh.

3 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

last2 lect ko cakap blh sekali ja. camana? camana?

Anonymous said...

nak tengok jerawat

eDdY said...

wat la asemen yg due 17th may tu cepat2..xder la last minit..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger