Online users

Follower

Tuesday, June 21, 2011

Auckland bridge jump.


Cerita kat Auckland. Teman Kema dan Wan buat bungy kat bridge.Mulanya ingat tak nak naik atas bridge, just nak tunggu kat bawah. Tapi minah saleh tu cakap tak berapa nampak sangat kalau record dari tepi laut.Jauh.Sebab support kawan punya pasal, naik jugalah kat atas bridge tu. Spectator kena bayar 20 dollar. Spectator pun kena pakai harness juga der.Tapi tak do la over macam yang nak buat bungy.Hehehe.



Ololololooo.Jangan kau menangis sayang.Hikhikhik.




Bersedia untuk dihumban.Hahaha.

Aku ni fobia sikit dengan air laut ni. Tak boleh pandang bawah langsung. Kena pula rel sepanjang nak naik atas bridge tu besi semata.Ada lubang lubang.Lagi la aku kecut perut.Pegang kamera punya kuat.Takut terlepas.Hohoho.Angin pula memang terbaik la kan.Sakan bertiup.Berpeluh tangan ni haa..Hahaha.

Anyway, a new experience for me. Tak dapat bayang orang construction buat jambatan macam mana.Bertarung dengan nyawa.Huhuhu.

9 comments:

Aman Ibrahim said...

waa~ mesti best..
Nak sangat try bungy jump

[z@ck] said...

Aman Ibrahim..
hehehe..memang best tapi perlukan guts yg sgt tinggi =)

eDdY said...

pergh...ni mmg best ni...ko x try ker z@ck???

[z@ck] said...

eDdy..
cukup la sekali aku buat tahun lepas.tak mo dah.ketaq lutut

Dee said...

ingatkan zack buat lagi..

fYZa said...

cool!!

[z@ck] said...

Dee..
cukuplah sekali sis..=)

fyza..
=P

adey manis said...

dah agak dah mesti nak letak gambar huduh aku punye. huh! mencik!

[z@ck] said...

adey manis..
haip adik maniiiis..kira ok la tu.tak letak backlink.hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger