Online users

Follower

Monday, June 27, 2011

Parasit

Blog ni kadang kadang bagus juga.Kadang kadang ada juga fungsinya. Bila marah sangat, aku lepas kat blog. Sekarang ni aku tengah hangat hati. Lantaklah orang tu nak terasa ke tak.Aku memang dah tak tahan. Aku cukup pantang orang lepas tangan.Bila ada masalah,biar ja masalah tu berlarutan tanpa sebarang tindakan. Bila suruh setel, cakap ya. Ya kat mulut ja la. Tapi haram tak buat pun. Siap suruh orang lain yang tolong setelkan. Bukan apa. Hidup ini kena la bertanggungjawab sikit. Jangan nak jadi parasit setiap masa. Annoying tahu tak. Asyik nak menumpang orang lain ja. Apa kes? Awal awal aku boleh tahan lagi. Bila dah makin melarat, sapa yang tak sakit hati beb. Bernanah dalam weh.Aku kalau dah marah sangat ni, aku memang buat muka. Lantaklah orang nak cakap apa pun. Panas beb!

p/s : Ingat hang sorang ja ka boleh tarik muka?

4 comments:

dayah aziz said...

tarik nafas....lepas...;) supaya redha marah

oshinz said...

ha setuju!!! kalau taknak pikul tanggungjawab, jangan jadi manusia. relax zack..

AiSyah haSanah said...

apa lagi zack..ko plangkung jew parasit nie biaq depa tau jgn nak main2 dgn kite...bertanggungjawab la cikt jgn nak jd parasit je, nnt bg markah pown parasit la jgak..hehhehe

sabaw zack..aku pown dah t'ikut2 dah hhahhaha

eDdY said...

parasit ni jgn layan sgt..
nama pon da parasit..konfem2 x bagus...
aq sound direct jer kat parasit camni..lantak..huuu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger