Online users

Follower

Tuesday, June 14, 2011

Pertemuan antara blogger


Berkesempatan untuk makan semeja dengan blogger mantop a.k.a retis Auckland iaitu Kamal Effendi, Lumut dan Hawa Nasir. First plan, nak makan kat Ayuthaya.Kemudian tukar nak makan kat Angies. Lepas tu semua cakap Angies standard macam Cinta. Last last makan kat Empire. Woah.Makanan dia mantop.Tokeh orang Siam. Memang terbaik la food kat situ.

Makanan lumut.Dia cakap tak kena dengan tekak dia.Last last yang duk perabih si Rose dan Kamal.Hahaha.

Makanan pasangan lumut.Tak tahan pedas rupanya mamat tu.Heh.

Makanan Kema.

Makanan Wan.

Seriously, aku dah lupa nama makanan aku.Huhuhu.

Dah bila blogger bertemu blogger ni, macam macam cerita la keluar. Si retis Kamal Effendi paling teruk kena interview.Nasib ko la dik oi. Hahaha. Banyak benda juga kitorang sembang.Dari hal blog sampai la ke hal akademik.Lame.Hohoho.Sambil makan sambil gosip. Yang si lumut pulak, memang nampak ceria lain macam la sekarang ni. Orang baru tangkap cintan.Biasalah tu.Hehehe.Main bisik bisik depan aku. Bikin hati gua panas je.Cis. Hawa pula duk sakan bersembang dengan Kema.Dengaq cerita kerja kat McD. Pergh.Hebat hang Hawa. Orang lain cleaner ja, hang bantai kerja McD teruih.

Lumut dan wolverine.Hihi.

Kamal, awat muka lagu tuuuu? Hahaha.Kalau nak tau, aku kenal Kamal ni since 2008 if tak silap. Time tu kitorang terlibat untuk sambutan kemerdekaan kat Dataran Merdeka.Ala, human flag tu. Time tu Kamal ni duk pakai braces lagi. Sekarang ni dah buka.Cantik dah gigi.Patut tayang sakan.Hehehe.

Panjang umur kita jumpa lagi naa Lumut. Miss you!

Tumpang glamour retis bawah lampu lip lap lip lap.

Lagi satu benda, dorang komplot ramai ramai.Nyanyi lagu birthday kat aku. Awal sehari.Ok la tu ada juga orang nak nyanyi lagu birthday kat hang Pirah oi.Thanks kepada semua sebab memeriahkan majlis hari jadi saya yang terjadi secara tiba tiba.Hahaha.

p/s: Dah lama tak menulis.Ku rasa janggal sedikit. =P

16 comments:

Lizzie Yasmin said...

Best dpt jumpa kwn blogger..

ASaDa RyutaRo said...

dah birthday ka?? baru tau..

happy belated birthday naa. hee.. semoga panjang umuq murah rezeki dan diberkati. semoga cepat jugak dapat berlaki :P

seronok dapat jumpa ramai2 orang yang biasa duk sembang kat alam maya je. klu jumpa lagi rancak berbual. huhu..

ASaDa RyutaRo said...

rupanya aku dah wish hari tu. hahahaha.. entry ni yang lambat keluar rupanya.. isk. sadis sungguh..

[z@ck] said...

Lizzie Yasmin..
yup yup.mmg best!

Asada Ryutaro..
hahaha..sengal la hang.agaknya bila plak kita boleh jumpa? hehehe

Kamal Effendi said...

wahhhhhhhhh awat muka tunjuk gigi lagu niiiiiii. buat malu ja. tak pa kacak jugak. hahaha. nak copy semua gambaq hehe. byeee

sizuka[Izzati] said...

xdpt join.sobs sobs.motipnyahh nak sedih.haha.sabor je lah.

[z@ck] said...

kamal..
hahaha..sila copy.gigi cantik.jeles!

sizuka[izzati]..
sorry weh.tak dan nak jumpa hang.padahal duduk dlm building sama.huhuhu.pi bersatu dak?

✿ boonga_kecik ✿ said...

sakan depa no..
human flag taun 2008? akak human flag taun 2007. :) go ipg!



Aku tido dalam iman. Kau ada? Hahaha..

[z@ck] said...

boonga_kecik..
go ipg! ehehehe =)

CD said...

zack,lumut tu pika ea?laaa..senior ppc kitorg jugak..satu preparation dulu kat uniten.kwn kak fifie, kak adib, kak chenor semua tu jugak.:)

aLeen aVriL said...

eh lumut pon ade...ohh tuh ler bf dia ek..

lumut said...

Ngeeeee...tq utk gamba yg cantikkkk...=)...tk cr zack...slamat berexam..ak pon x abes exam lg ni.aiyak

[z@ck] said...

CD..
ya ya..hehehe..senior korang la ni. =P

aleen avril..
hahaha..kebetulan pegi tempat dia.tu yg jumpa tu =)

lumut..
no worries.hang tak marah kan aku upload gmbr mr wolverine hang kat sini? ngee.take care too syg!

Cik Aien said...

terliurr tgok makanan!

eDdY said...

waaa...sgt best ni...jumpa blogger laen..

[z@ck] said...

Cik Aien..
aku tgok blik pun terliur!

eDdy..
best oh! bila ntah nak dpt jumpa hang plak eddy

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger