Online users

Follower

Sunday, June 19, 2011

Seal Coast Safari


Just got back from Seal Coast Safari. Awesooome gila. Sebab dapat tengok seal dari jarak dekat dan sangatlah banyak.Merata ceruk ada. Rasa macam nak pi pegang tapi tak berani sebab takut dorang lari. Actually beli tiket nak tengok seal ni kat Grabone. Ada buat promo 49 dollar.Harga biasa 99 dollar. Tiket tu dah nak mati 23 aribulan ni. Hohoho.Kelam kabut redeem sebab weekdays tak boleh nak pi. Kena pi sekolah.Huuu.

Datang naik jip. Baru adventure lebih sikit.

Long Gully Station. Tak baca pun details kat batu tu.Angin bertiup sangat kuat.Rasa macam nak tumbang.Wow.Impressive gila badan berat macam aku pun boleh rasa nak tumbang dek angin Welly.Hahaha.

Excited noks dapat tengok singa laut jarak dekat.Kat Malaysia dapat tengok time kat zoo ja.Itu pun jauh sebatu.

They are soooo cute.Rasa nak penyet penyet pun ado. Ada sekor tu siap garu garu belakang badan guna kaki sendiri.Omaigod.Comel teruk.Rasa nak buat bela sekoq kat rumah boleh?

Nah.Lagi.

Devil's gate.

Sekian.Serabut sebenarnya ni.Tak tahu nak fokus kat mana satu. Rabu ada exam, Khamis kena mengajar anak mat saleh pula.Haish.Satu habuk pun tak plan lagi.

8 comments:

Roza Ami Nanomiya said...

nampak cantik tmpt tu

Haruuta Chan said...

Whoah!!!!!!!! Jeles!!!!! Nak pergi gak TAT

Dee said...

wow..menarik..jinak ye?

[z@ck] said...

Kapten..
memang cantik pun!

Haruuta Chan..
hikhikhik

Dee..
erm..tak tau nak cakap jinak ke tak.tapi ada juga yang zack gi dekat dia lari.takut.hehehe

Peri PiA said...

Subhanallah,cantikkkkkkkkkkkkkk

eDdY said...

naper x amik satu z@ck..wat peluk time tido mlm..hehe

Softtouch [Hanim] said...

bestnya zack...baik nya anjing laut tu yer..xkejar zack plak..ke mmg dorang ni jinak zack?

NeenaAnuar said...

superb! love it! especially bergambo ngan singa laut tuu.. :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger