Online users

Follower

Tuesday, July 26, 2011

Calligraphy and photo exhibition

Officially, Malaysia Week has begun since yesterday. Tujuan utama kitorang buat Malaysia Week ni adalah untuk promote Malaysia kepada student Kiwi dan international. Sebelum ni mungkin dorang pernah dengar nama Malaysia tapi sejauh mana dorang tahu apa itu Malaysia, itu yang kita tak tahu tu.Hehehe.So, hari ini ada calligraphy session and photo exhibition kat Hunter Lounge.Lepas habis kelas, sempatlah singgah booth dorang ni. Dah lama rasanya tak menulis dalam jawi. Nak eja nama sendiri boleh la. Kalau suruh tulis karangan jawi, terkial kial juga jadinya.Hohoho.

This mat saleh is soooo cool. Mula mula pakai sampin ja. Lepas tu Farah pujuk suruh pakai sekali dengan baju melayu. Nasib baik dia nak. Dah la cute.Hahahahaha!

Loon tengah tulis nama aku dalam tulisan Cina. Cantik oh kaligrafi dia. Dalam bahasa Cina, 'Za' ada banyak jenis dan maksud. Tapi aku dah lupa dah antara maksud maksud yang Vince bagitau tadi. Hehehe. Short term memori betul.

Congrats to team Sharil dan Farah. Aku tahu bukan senang nak anjurkan program macam ni. Even though it only takes two hours, tapi mental dan fizikal kena kental. Nak promote kat orang lagi, nak set up tempat lagi. Banyak kerja ooo.Congrats guys!

Esok ada food festival pulak! Tak sabarnyaaaaaaaaaaaaaaaa =P

1 comments:

eDdY said...

mana gamabr nama ko dalam jawi z@ck?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger