Online users

Follower

Monday, July 25, 2011

Cape Reinga

Do you know that the northern tip of New Zealand is Cape Reinga? Wah. Macam Fun Facts pulak.Hehehe. Been there, loved it. Kat sini, kita boleh nampak pertemuan antara dua laut iaitu Lautan Tasman dan Atlantik. Cuba juga cari meeting point dua laut tu dan rasanya macam nampak.Cuba tengok gambar atas ni. Kitorang nampak macam dua ombak datang dari arah bertentangan dan jumpa kat tengah tengah tu.

Gagah tak mau pakai puffer.End up berselimut dengan fleece Neda ni.Sejuk weh.Baru lepas hujan.Kabus pun tak hilang lagi. Memang gloomy gila la time ni.

Ouh.Lama tak buat senget manja kan?Kekekeke.

Buka fleece kejap semata mata sebab nak ambil gambar.Hahaha.Sanggup noks.

2 comments:

Kapten Atok said...

cantik tmpt ni

eDdY said...

senget manja..terbaek..hik3

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger