Online users

Follower

Friday, July 8, 2011

Disco time!


Officially, TE has come to an end. Rasa sedih bercampur gembira. Frankly speaking, aku rasa seronok sebab staff sekolah ni sangatlah friendly. Dorang buat aku rasa macam aku cikgu tetap kat situ. Layan sama ja dengan cikgu yang lain. Kebetulan time TE, dorang ada buat future funk disco. Ala, disco untuk budak budak.Don't get me wrong. Tak ada arak. Yang ada hanyalah segerombolan kanak kanak kecil berpakaian comel,keropok,jus dan lampu lip lap lip lap.

See see. I told you. Sakan sungguh depa ni. Dengan cikgu pun sama naik.

Saya goyang goyang sikit sikit saja. Segan aih nak head banging bagai.Tak sesuai dengan imej bertudung. Suruh menari cak pong saya reti la =P

p/s : Entry ni patutnya keluar minggu lepas lagi tapi sebab blogspot buat hal, sampai sekarang baru boleh publish! Huhuhu.

4 comments:

Fyzal said...

menarik pulak banyak-banyak warna tu. hahahaha.

nyna said...

bestnye zack
boleh nampak meriah dia tu kekeke
:D

eDdY said...

nice(^^)

chenurulhusna said...

kecik2 depa nie dah diajar bedisko erk.hmmm

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger