Online users

Follower

Thursday, July 21, 2011

Mee goreng mamak

Sebenarnya dah lama kempunan mee mamak goreng ni. Dah bosan asyik makan spaghetti ja. So, time pergi Sunday Market ada la nampak mak cik cino ni menjual mee kuning. Aku yakin ja benda tu halal. Terus beli. Oh. Tak lupa jugak, tauhu goreng. Baru umph. So, semalam awal pagi dah celapak bangun masak sebabnya kelas pukul 12 tengahari.First time try buat ni. Alhamdulillah, sedap. Kat tekak aku la.Hahahaha. Lepas ni nak cari koew teow pula. Nak try buat char koew teow.Hehehe.

p/s : Kalau duduk kat umah sendiri, tak ada maknanya nak masak macam ni.Semua tok yang buat.Hehehe.

5 comments:

eDdY said...

ape beza mee goreng mamak dgn mee goreng biaser ek??

ada van de kamp said...

knp x upload resepi skali? =)

[z@ck] said...

eDdy..
mee goreng mamak letak ubi kentang tapi aku tak letak pun.hehehe

ada..
resepi boleh google.senang sgt.hahahaha

sizuka[Izzati] said...

pergh.sungguh menyelerakan!

[z@ck] said...

sizuka izzati..
apa cerita percutian bersama yang tersayang? hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger