Online users

Follower

Monday, August 1, 2011

Angus Burgh, Dunedin

Boleh pulak time puasa ni dia letak entry pasal makanan kan? Hahaha.Tak sengaja.Ampun.Actually kejadian ini berlaku sebulan yang lepas di Dunedin.Perut kelaparan di malam hari. Terdengar pula orang cakap pasal "Angus Burgh". Review orang ramai sangat positif. Portion dia banyak, bayar murah bla bla bla. Maka, haruslah pergi try. Noooh..nala punya besaq burger dia. Memang puas hati. Daging dia pula memang terbaik. Kalah burger fresh Welly. Ceh. Apalah sangat burger fresh tu kalau nak banding dengan yang ni. Ini berkali kali ganda lebih sedap. Tengok sajalah gambar kat atas ni. Puas hati habaq hang! So, sesiapa yang pergi Dunedin, haruslah singgah Angus Burgh yang terletak kat George St. Gerenti terangkat beb!

6 comments:

eDdY said...

haha..bgn pagi2 first day puasa..terus nmpak ni..aper kes..haha

Judiene said...

Daging dia sembelih ka Zack?
Review positif so maybe halal kot naa.
Selamat Berpuasa tuk hang!

yanasensei said...

dah mcm burger king dah. haha ceh first day posa buh gambaq beger sabaq ja laaa. hahaha.

[z@ck] said...

eDdy..
hehehe..tak tau nk blog pasal apa.blog pasal makanan la jawabnya =P

Judiene..
of course halal bro. happy fasting too =)

yanasensei..
oh.aku tak pernah makan burger king, so aku tak tau sama ke tak.hehehe.

Haruuta Chan said...

Tuddia besaq nya :O

Anonymous said...

dok baca menu depa kat http://www.angusdunedin.co.nz/menu_burgh.php. dah tu nampak ada dua burger yang depa juai yang depa letak streaky bacon (burger Otago Oink ngan Tropical Hog)...lagu mana? takkan halal kot tempat tu.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger