Online users

Follower

Saturday, August 6, 2011

Bihun sup for iftar

Hasil carian google. Terima kasih.

Alhamdulillah.Dah selesai berbuka. I had bihun sup for iftar just now. Mengapa bihun sup tapi bukan nasi? Well, saya turut terheret dalam program diet bersama Wan Z. Kitorang kongsi makanan, so apa yang dia masak atau saya masak, kena lah makan bersama. Sekarang ni dia dalam usaha nak menurunkan a few kg's. So, dia tak nak makan nasi. Nak makan bihun je all the time.Kalau turn aku masak, jarang sekali nak buat benda bersup ni. Aku lebih sukakan nasi dan lauk yang berlemak dan berminyak. Hohoho. Mana la kulit tak berminyak. Berat pun tak turun turun. Duk lagu tu ja. Hmphh.Untuk sahur malam ni, terasa nak makan nasi putih bersama sambal tumis dan ikan kering. Wargh.Terliur dah sekarang. Akan ku pastikan hajatku yang satu ini terlaksana.

p/s : Aiyak.Terlupa pulak korang kat Malaysia tak berbuka lagi.Hohoho.

6 comments:

Hizami Rahim said...

feveret aku la!
bihun sup!
auuummm!

fYZa said...

ohh sedak nye!

KiKiHanakO said...

tayang² makan nampak.. hehe lapar bebeh

Judiene said...

Makan cereal ok gak.
Aku makan sahur lah.

:)

Hami Asraff said...

Assalamualaikum w.b.t

Lama tak mai blog hang. Rupa-rupanya nama dan url blog dah pun tukaq :D

eDdY said...

arini pon aq bbuka ngan mihun sup..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger