Online users

Follower

Thursday, August 11, 2011

Bubur kanji

Percubaan kali pertama buat bubur kanji.Ramai yang bila dengar bubur kanji akan tanya macam mana rupa dia.Aku rasa bubur ni just famous kot belah Kedah ja kot.Time nak google resepi, just keluar satu link je yang tunjuk resepi.Yang lain tu menyimpang jauh.Hohoho. Alhamdulillah.Menjadi.Ada yang suka, ada yang tak suka.Masing masing ada citarasa tersendiri kan.Ada yang kurang suka sebab rasa santan kuat sangat. Plus, aku just letak udang je dalam bubur ni. Lagi sedap kalau ada daging tapi ni bubur kanji ekonomi.Hahaha.Ikut bajet tuan punya body.

3 comments:

mattop said...

bila nk bg kat jiran2 everton ni... XD

eDdY said...

tgk jer dah tau sedap ni..hehe

L said...

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger