Online users

Follower

Sunday, August 7, 2011

Masalodeh pelbagai rupa.

Tercapai hajat nak makan masalodeh a.k.a vadey. Cuma cuma....rupa dia hancuq. Huhuhu.Tak tahu la pasai pa dia tak boleh nak kepal kepal jadi bulat.Maybe sebab kacang dhal tak berapa nak hancuq kot. Plus, tak ada tepung ubi. Oh.Function tepung ubi nak bagi adunan tu lekat. Menangis tengok rupa vadey aku weh. Tapi tapiii...rasa dia tetap sedap. Not bad untuk first timer macam aku.Wah.Puji diri sendir nampak.Hahaha.Ini kalau jual kat bazaar, memang tak ada yang nak beli.Rupa scary sangat.Hohohoho.

3 comments:

nyna said...

haha scary janji sedap takpe zack

[z@ck] said...

nyna..
hahahahaha..nak jamu kat org pun takut weh=P

eDdY said...

bentuk belakang kira...yg penting rasa..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger