Online users

Follower

Thursday, August 4, 2011

Tree Hut Gallery


Tree Hut Gallery kat Keri Keri. Since hujan lebat, tak dapek la nak tangkap gambar kat luar. So, masuk je lah kat dalam galeri ni. Kagum aku tengok ukiran kayu kat sini. Cantik cantik belaka.Harga pun sangatlah cantik.

Agak agak korang, kerusi kayu ni berapa dollar? If tak silap aku, ada la dalam belas ribu dollar. Tercekik mak noks. Selesa tu, toksah duk cakap la. Memang selesa. Kadang kadang terfikir juga, dorang ni untung ke jual benda mahal mahal ni. Galeri ni pun tak ada orang yang datang.Few people la yang singgah. Baik jual nasi lemak.Ada gak untung.Hahaha.

p/s : Untuk orang yang pentingkan nilai estetika, sesuai sangat la singgah sini.

5 comments:

HoneyDear said...

kalau komen bulan posa kan, ada saja dia nak kaitkan dengan makanan..hihi

Kapten Atok said...

few people yg loaded2 ja datang
untung banyak tu

mcm galeri jual kereta mahal gak

[z@ck] said...

Honeydear..
aa? akak silap komen ke kak?uhuhuhu

Kapten Atok..
erm.mungkin juga

eDdY said...

betol2..baek jual nasi lemak..hehe

[z@ck] said...

eDdy..
btw, hang pandai ka masak nasi lemak?hahahahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger