Online users

Follower

Monday, October 10, 2011

Bengkak

Bengkak kat jari ni dah lama jadi tapi sampai sekarang tak surut surut. Risau jugak aku. Dah la bengkak tu kat dua tempat.Buruk dah jari manis aku. Huhuhu. Actually aku tak ingat bila naik bengkak ni. Tup tup dah merah dan membonjol. Kena kat spot sama time aku kena minyak panas dulu. Tengah musykil ni. Mai mana lagi satu bengkak? Bengkak ni kalau duduk diam tak pa. Ini tak. Sikit sikit gatal. Kerja nak garu ja. Bila picit, keras. Mat Arep cakap ketuat. Tapi ketuat kalau dipicit, tak sakit kan? So, tak pasti dari mana datangnya bengkak ni. Ada petua tak macam mana nak kasi surut bengkak? Makin ditengok, makin hodoh. Tak suka. T_T

4 comments:

Att Ashburn said...

nurse kt student health kate, this is normal. sbb nz sejuk so mcmane ntah lambat skit die nak heal. tp klo nk cpt gi la studnt health die akan sapu iodin balut tgn kite dlm 3 hari

[z@ck] said...

balut tangan?? omaigod.tapi kena kat satu jari ja. camna nak solat? huhuhu

eDdY said...

ketuat pon kadang2 sakit tau..

[z@ck] said...

eDdy..
ek? ni dah surut dah =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger