Online users

Follower

Tuesday, November 1, 2011

Q&A session.

Ada yang request cerita pasal pengalaman duduk oversea.Luas sangat skopnya tu.Pengalaman tu banyak. Pengalaman duduk oversea dari segi apa yang korang nak tahu? I value your response. Nak juga berkongsi pengalaman tapi tak tahu nak start dari mana.Hahaha.So, kalau ada yang nak tahu apa apa berkaitan kehidupan di New Zealand ni, jangan malu jangan segan komen kat entry ni ye. Aku try buat entry berkaitan ni, insya-Allah =)

p/s : Sekarang tengah free sikit. Barang dah hantar shipping.

4 comments:

Haruuta Chan said...

Uish O.O

>.> ingt nk tahu semua :P

cam jahat lak =A=||

masa memula duk luar negara macam mana? kekok?

eDdY said...

nak tanyer..pas balik ni terus grad ker atau ader sambung belajar lagi???

Hana said...

Boleh stop tangkap gambar kat sini ke? Masa we all naik cruise Milford Sound tu, xde pun sape2 turun

[z@ck] said...

Haruuta Chan..
aish.tak jahat la.hahaha.boleh je.Insya-Allah. nanti akak cerita ye

eDdy..
aku jawab kat sini terus la noh. sambung setahun lagi.hohoho..

Hana..
ini kat seal coast safari akak. kat wellington ni

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger