Online users

Follower

Tuesday, November 8, 2011

Rollerblade

Gian nak main rollerblade. Berapa kali dah terbantut hajat nak main. Kedai tu buka dari pagi sampai ke petang. Tapi tak ada la petang sangat. Pukul 5 macam tu dah tutup.Kita kat Malaysia, lagi nak dekat maghrib, lagi ligat. Hohoho. So pukul 2 dah terpacak harbour. Sewa sejam 10 dollars. Ajak Kema sekali. Dia ni still takut takut lagi nak main. Tapi lepas kena paksa, akur je lah. Mujurlah Wan tak main, so dia boleh pimpin si Kema. Aku pulak lepas pakai kasut tu, menonong ke depan sorang sorang.Hihihi. Lupa kawan sekejap.

Sweet kan kite? Hehehe. Kema tak berani nak jalan tak berpimpin sebab dia still tak dapat 'rentak' lagi. Tapi dah nampak kemajuan compared to Queensbay last few years.

Baik baik Kema oi. Ada yang terjun laut kot satgi.Hehehe.

Kema lepas 30 minit dah surrender. Sakit kaki katanya. Tinggallah aku sorang duk meluncur.Syok main rollerblade kat sini sebab kawasan rata sangat luas. Puas hati la habaq hang. Nak 'kona' kiri kanan sesuka hati pun boleh.Geng skaters pun banyak kat sini.Sekarang dah nak masuk summer.Pakai selapis pun dah ok. Itu pun jenuh peluh ketiak. Bahang dia kuat.

8 comments:

cintawawa said...
This comment has been removed by the author.
Rara Nasiha said...

wahh, sangat seronok dapat main rollerblade kat situ. view pun cantik. :)

[z@ck] said...

cintawawa..
terasa mcm nak beli bawa balik malaysia ja. hehehe

Rara Nasiha..
angin pun kuat. silap haribulan ada yg bergolek msuk laut.hehehe

eDdY said...

kema tu xkan jatuh nyer..dier kan superwoman..heee

[z@ck] said...

eDdy..
superwoman la sgt.HAHAHA

Hasnul said...
This comment has been removed by the author.
Hidayah Shahar said...

assalammualaikum... kat tasik darulaman ada buat sewa kasut rollerblade

NoL Skate Putrajaya said...

http://nolskateputrajaya.blogspot.com/

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger