Online users

Follower

Thursday, December 1, 2011

BE bertambah.

BE bertambah. Alhamdulillah. Setelah sekian lama. Boleh nampak pattern BE aku ni. Waktu kat NZ, nak muncul satu BE punyalah susah. Atee...update nya ikut suka hati. Tak consistent. Mana la nak muncul BE kan. Dah balik Malaysia, ligat update.Tak kira masa. Free sangatlah katakan.Benda kecik pun nak jaja kat blog. Traffik pun nampak la makin naik. Kalau tak, duk banyak tu la setiap minggu. Sekarang ni pun lebih fokus kat blog dari FB. FB tak boleh buat duit. Tak peduli sangatlah kan. Lainlah kalau blog.Hahaha. Thank you Nuffnang. Walaupun tak banyak, tetap bersyukur muncul BE baru. Ingat senang ke? Untuk blogger macam aku susah la. Kalau cik epal, lain la ceritanya. Ye tak?

Oh. Now dah kerap blogwalking. Kalau dulu, ya ampun. Jenuh cari masa nak singgah blog orang lain.Bukan apa.Busy.Huhu.Sekarang ni setiap hari baca update korang semua. Cuma jarang nak tinggal jejak. =)

p/s: Blogging sangat best kalau kena pada caranya.

9 comments:

aReLaN said...

spe cakap kt blog tkleh wat duit???sye dpt je duit thru fb.iklan gk dri SAYS.my.mcm nuffnang tp dia utk social network.hehehe...best la dpt BE.kte ni dh lme tak dpt.wuuuu

oshinz said...

emmmm... bolehla dapat duit poket lebih2 sikit kan?

[z@ck] said...

aReLan..
eh..ada eh? how come i didn't know? masyuk tak income tru FB? *mata duitan*

oshinz..
exactly! =)

MRMS said...

...kiranya sifu ni,tunjuk ajar sikit...singgah kejap ni

[z@ck] said...

MRMS..
huih..tadak la sifu sangat pun =)

eDdY said...

aq setuju ayat last skali tu..hee

[z@ck] said...

eDdy..
=)

Syafiq Ahadin said...

tahniahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!! tumpang gembira. saya pun tengah run satu BE. entah bila laa pakcek nuffnang nak bagi BE baru. huuuu~ singgah sambil tekan iklan nuffnang! (Jujur ni)

[z@ck] said...

Syafiq Ahadin..
mari sama2 cari BE lagi.hehehe =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger