Online users

Follower

Thursday, December 8, 2011

Seoul Garden


Cerita Seoul Garden pulak. Actually, kempunan lama dah. Gigih drive dari Alor Setar semata mata nak melantak kat Seoul Garden. Sampai kat Penang, jam pasal dorang tutup jalan sebab ada Sprinta Grand Prix. So, menggagau la cari jalan lain untuk sampai ke Gurney. Sesat sampai ke hospital. Hahaha. Mat arep call member dia. At last, sampai jugak Gurney. Perut dah berbunyi sakan dah. Maka, lepas solat terus laju laju pergi Seoul Garden. Ini second time aku, tapi first time for dia. So, nak bagi dia feel sikit la macam mana makan kat Seoul Garden ni. Pasal aku selalu cakap nanti balik, nak bawa dia datang sini. Best la apa la.

Amik tomyam soup.

Bila dia tengok kena masak sendiri, terus muka jadi lain.Hahaha.Katanya bosan.Yo lah.Kita kena tunggu benda tu masak, baru boleh makan kan. Mungkin bukan style dia kot. Dia lebih suka makanan tu mai hidang depan dia siap siap.

Cino dengan Melayu sama naik.

Rasanya, aku makan lagi banyak dari dia. Hahaha.Pulang dengan perut yang kenyang, hati yang girang.

7 comments:

eDdY said...

aper yg paling sedap kat seoul garden ni???
aq x pernah p pon..hehe

[z@ck] said...

eDdy..
ada macam2 makanan dari seafood to ayam, daging, telur semua.senang cakap, semua makanan ada la tapi mentah.hang kena masak sendiri.

ayie said...

da p 3 kali bertrut mkn kat sini..agak2 ckup la kot.bebaloi2..haha

aReLaN said...

perghh...mmg sedap pn.skali pegi rse tu lekat je smpi skang.hahaha

Lady Lavender said...

dah pi makan kat seoul garden nanti singgah umah akak ambik resepi cream puff pulak. Alhamdulillah takde lagi 'hutang' dgn zack :-))

Cik Puan Hafiza said...

jauhnya pi sampai gurney, kat Juru pun dah ada satu seoul garden.

Nour Eyza said...

bestnya Seoul Gardennn !!! weeee...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger