Online users

Follower

Wednesday, December 7, 2011

Wong Solo lagi


Bear in mind, ini cerita hari Jumaat lepas.Hajat di hati, nak la tengok Ombak Rindu.Alang alang, bawa sekali bang cik dan ika. Kesian jugak kat dorang. Asyik terperuk ja dalam rumah, tak ke mana. Punya lah semangat pergi Jitra Mall nak beli tiket. Sekali hang, sold out. Maka,membawa hati yang lara serta perut yang kosong ke Wong Solo. Here I come again babeh. Lepas Wong Solo ni buka kat Alor Setar, pantang orang tanya nak makan kat mana. Laju je menjawab Wong Solo. Tak pernah jemu. So far makan ayam penyet ja. Tak pernah try lele dia lagi. Tak pa. Nanti try lele pulak. Bang cik dan ika first time makan sini. Dorang pun cakap sedap. Time kat Wong Solo ni, boleh pulak terjumpa member lama, Azer. Dia study kat Unimap sekarang. Sembang tak lama mana pun pasal dia datang dengan kawan kawan dia. Say hi, tanya khabar sikit then terus masing masing dengan hal sendiri.

Setel makan, pergi tengok kat Alor Star Mall pulak. Pun sold out. Memang kecewa la habaq hang. Tak ada rezeki nak belanja adik adik aku wayang. Lepas pada tu, merayau la kat AS Mall tu. Tengok baju semua. Tak ada yang menarik perhatianku.

Ayam penyet

Kembar tapi tak serupa. Hohohoho.

11 comments:

Zuewairy said...

aku dah tengok Pirah Ombak Rindu semalam.. best habaq hang.. siriyes!.. tapi hang kena bekai tisu la banyak2.. jangan dok merenggah dalam panggung sudah.. ngeh3

Suria said...

empel sapi sedap lg..!! nama sebenaq dia daging bakaq, hehe...ayam bakaq pn sdp jugak...huhuhu~~ :D

[z@ck] said...

Zuewairy..
adoi..hang pun meleleh jugak ka? hahaha

Suria..
oh ye ke? nanti nak try la =)

Zuewairy said...

meleleh? no komen.. HAHAHAHAHA

aReLaN said...

hahaha...klu dri sensitif mmg sng la meleleh tgk ombak rindu.xtau la knp hr tu byk gelak je.kang ngs,xmacho lk. :p

[z@ck] said...

Zuewairy..
hahaha..leleh la tu. =P

aReLaN..
lelaki macam tu la.ego.hahaha

yanasensei said...

pngutip derian!

[z@ck] said...

yanasensei..
eh..mana mana?!!

Qu azniza ;) said...

muka zafirah ngn zul hmpir sequpa
yg muka ika ngn zuhair nak seiras da heheh

eDdY said...

mmg kembaq ka??

[z@ck] said...

Qu Azniza..
=)

eDdy..
eh! tak la.ahahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger