Online users

Follower

Thursday, January 26, 2012

Ni blog ke zoo?

Jom sambung tengok binatang. Hehehe.

Kasi interframe adik adik guwe.

Anak ayam. Padahal anak ayam belakang rumah tok punya banyak. Tapi belemoih la. Yang ni dia jaga elok. Gebu semuanya. Boleh feed tapi kena bayar kot if tak silap. Kami tengok dari luar je lah.

Arnab. Ada banyak spesis. Semuanya pantang disua tangan, laju je mendongak. Ingat kitorang nak upah makanan kot. Hahaha.

Oh sheep! Rindu pulak biri biri kat Welly. Sana punya lagi berbulu tebal. Sini nipis ja. Mungkin panas, so bulu nipis. Make sense jugak tu.

Nisah beli kacang panjang. Ada pak cik jual kat area situ. Feed la mana mana binatang yang hang nak. Itik pun makan kacang panjang oi. Hang tengok sheep tu. Tak menyabar. Habis baju nisah pun dia nak gigit.

Titew pun nak try feed jugak. Titew pilih kudew. Suke acah acah kudew ni pasal muke diew kelakar bilew nak mamam kacang tu. Alih alih muke kitew yang buruk.Seriau diew gigit tangan kitew.

HAHAHA.

9 comments:

NIZAM said...

ayat last tu takle blah. haha

oshinz said...

hahahha... kitew pom macam kelakaw jew tengok mukew awak macam tue.

yanasensei said...

Muka yg last tu horror. Hahaha.

AmirahSM said...

nape yg last tu zack? hahha

marinahunny said...

hahahhahahaa lawak lah.gelak guling2 baca hahahaha

aReLaN said...

hahahaha...kelakar giler muka.gi zoo selama ni tak pernah pegang haiwan ada kat zoo tu.

eDdY said...

haha..z@ck2..kalakar la ko ni..ayat last tu yg paling xleh blah..haha

Qu azniza ;) said...

ahahaha.comeinyaaaaaaa arnab heheh
lama x mai cini qasanya

Fatin Farhanah said...

Comel <3

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger