Online users

Follower

Tuesday, February 7, 2012

Busy

Morning semua. Maaf lah. Minggu ni agak busy sebab ada assignment nak kena submit. Baru start buat semalam. Progress, boleh lah. Tak ada la sampai 1k lagi.Target hari ni 1.5 k atau lebih. Kalau boleh, nak cepat siap. Malas nak ngadap assignment lama lama. Bosan. Minggu ni jugak la Jonathan datang untuk observe kitorang. Semalam sepatutnya ada 3 kelas tapi sebab lecturer meeting, kelas just ada 1 ja. Biasalah, bila orang luar datang nak observe, mesti la meeting sana sini. Nak make sure semuanya berjalan dengan baik. As a result, (Wah, penangan assignment ni. Hahaha) berderet la kelas ganti nanti. Aku ni tak berapa gemar sangat kelas ganti ni. Tambah pulak kalau dibuatnya waktu petang. Otak dry time tu. Memang tak boleh masuk. Time pagi ok.

Ok la. Nanti free, aku update lagi noh. Buh-bye!

6 comments:

ada van de kamp said...

bbye see u in class

Fatin Aliyya said...

all ze best all ze best :)

shark said...

huh..
bila best best student study:)
cmnie ler:p

NIZAM said...

aku suke kelas ptg. sbb mls nk bgn pg nk bersiap nk g clas. HAHA.

all the best. :))

aReLaN said...

siannya dia busy.hehehe...gudluck ye.jangan tensen2 sudah la

eDdY said...

rilek2 jer z@ck..xmau tensen2..
aper2 pon gudlak k :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger