Online users

Follower

Saturday, March 3, 2012

Majlis tunang kawan

As promised, gambar waktu majlis tunang Adawiah.

Penting amik berkat. Hahaha.


Hantaran dan hand bouquet semua mak cik Enson buat sendiri. Untunglah mak berbakat besar dalam bidang hias menghias ni. Tak gaduh nak upah kat orang. Bazir duit ja. Mak like betul dengan hand bouquet Adawiah. Cuweeettt cangaaat.

Sepatutnya sarung cincin kat dalam bilik, tapi tiba tiba mak cik Enson panggil anak dara dia keluar bilik. Sarung cincin kat luar. Haa..gelabah la Adawiah. Tak prepare pun nak mengadap orang ramai kat luar. Nasib la Adawiah style senyum sepanjang masa. Langsung tak nampak dia nervous pun. Bonus kalau dah kenal rapat dengan bakal mak mertua ni. Boleh main tepuk tampaq lagi sebelum sarung cincin.Hehehe.

Selamat menjadi tunangan orang =)

9 comments:

aReLaN said...

zack bila lak nak jadi tunangan orang nye??hehehe

oshinz said...

yang baju oren tu pun pose dah macam ala-ala tunangan orang dah aku tengok. prektis ke zack?

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Selamat bertunang dan semoga selamat juga majlis akad nikahnya nanti, berbahagia sehingga ke akhir hayat. Amin.

TQ

NIZAM said...

Nanti Zack plak. tu dah bergambar atas katil tu. amek berkat dah tu. haha

:))

Kamal Effendi said...

eceh ingat ang yg bertunang zack :P

Qaish Nur Mikhael said...

OMA. Ada. sejuta tahniah dari saya. :)

eDdY said...

z@ck bila lagi??

eDdY said...
This comment has been removed by the author.
♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

cantik la baju tunang tu..simple je :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger