Online users

Follower

Tuesday, March 6, 2012

Tercapai sudah hajat di hati =)

Hari tu kan, pergi Jusco Perda. But before pergi tu, breakfast dulu. Ingatkan nak breakfast kat Shukria, sekali roti habis daa. Disebabkan perut dah lapar sangat, makan kat Radix. Main main, breakfast chicken chop oooo...Jenuh la nak habiskan portion yang begitu banyak. Not bad la chicken chop ni. After kenyang makan, terus shoot Jusco Perda. Main reason pergi sana sebab nak belikan dia jam baru. Korang yang ikut blog ni mesti tahu pasal apa aku nak bagi jam kan. Kesian sangat aih duk pakai jam mati. Disamping itu, (ayat esei BM) nak tengok Adnan Sempit 2. Tobat best movie tu. Aku siap tengok dua kali. Sekali dengan mat arep, sekali lagi dengan Wan n Kema. Memang best. Lawak.

Lepas tu pergi cari jam. Mat arep malu malu kucing. Duk buat segan boleh. Ajak masuk kedai jam, sengih sengih. Mula mula ingat nak belikan jam yang style tali besi tu, tapi dia cakap shining sangat dengan dia. Yo lah. Kulit coklat. Nanti nampak jam dari orang pulak. So, either tali kulit or getah. Yang kulit, eden tak mampu pasal mahal sangat. Ini ja yang eden mampu. Awal awal lagi dah aim jam ni sebab kaler dia rare. Lagi satu nampak sporty. Sesuai sangatlah dengan jiwa mat arep ni. Dia pun tak banyak mulut, so terus angkut. So, tercapai sudah hajat nak belikan jam baru untuk mat arep.

p/s : Lebiu mat arep =P

5 comments:

Rayyan Haries said...

comeiiiii...haha...kahwin cepat! :P

eDdY said...

stail :)

et said...

makin maneh senyuman mat arep..hihihi

p/s:hi selalu baca jrg tinggai komen.

aReLaN said...

perghhh...bertuah betul mat arep ni.hehehe

[z@ck] said...

=)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger