Online users

Follower

Thursday, May 24, 2012

Dah cuti!

Morning semua. Hari ni last day kat maktab.Untuk sem ni la. So, semalam baru start packing.Pagi ni baru basuh baju. Mesin pulak buat hal.Tak boleh nak spin.Dah sudah aku pulak yang jadi spinner manual. Pagi pagi buta dah perah baju kat ampaian. Matahari pun tak keluar lagi. Terbit peluh sebaldi. Good. Pagi pagi dah exercise.Cuti 3 minggu. 30 May aku pergi Bandung. Wuhuuu. Tak sabar. Duk tahan nafsu shopping kat sini sebab nak shopping sampai lebam kat Bandung. Dengar kata barang murah kat sana.

Oh. Lupa nak bagi tau pasal rumah sewa. Kitorang merayu nak duduk kat kolej kediaman Berapit. Semalam Mufid dan Naia pergi pejabat asrama. Dorang cakap keputusan dapat duk Berapit tu actually tak boleh nak tentukan lagi sebab new intake tak masuk lagi. Final decision will be on 18th June. Kalau ada kekosongan lagi, insya-Allah, high chance untuk dapat Berapit. Kalau tak dapat, time tu baru cari rumah sewa.Buka sem nanti ada 2 weeks course kat maktab before start practicum. Time tu duduk kat maktab lagi la.Hopefully, dapat la duduk Berapit. Huhu. If in case Berapit tak kosong, time 2 weeks course tu la terpaksa curi time cari rumah sewa.

Kepada semua budak sekolah dan IPG, selamat bercuti! Kepada yang tak bercuti, selamat bekerja. Hehehe.

7 comments:

Muhammad Mustaqim Razali said...

Happy semester break too :D

Qasey Honey said...

wah seronok yer dpt bcuti pjg...bleh2 la bljr2 masak pula...hehe

Mrs. H said...

Selamat bercuti zack! ;)

Puteri Iqa Izyan said...

happy semester break!
selamat pergi bandung :))

Dee said...

selamat bercuti ke bandung..jgn lupa gi kawah putih..cantik!

aReLaN said...

selamat bercuti zack!!!

eDdY said...

selamat bercuti z@ck..abes da belajar kan..hehe..pasni kire masuk alam pekerjaan plak la..mula dgn praktikum..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger