Online users

Follower

Sunday, May 27, 2012

Guess guess guess

Agak agak korang, berapa jumlah syiling dalam botol ni? Siapa komen paling dekat dengan jawapan sebenar, titew kasi free gift dari New Zealand. Nak? Haa..Cepat la teka.

Happy guessing! =)

13 comments:

Miss Kira said...

Rm 120

~US~ said...

Errr dalam rm77.

Erk dlu ade tabung bear tpi kne curik,1 tabung boleh cecah 350. kne sapu 3tabung skelip mate uwawawawa.

eh ni bekas jem kn? kck ke bsar ;p

Rowena Zainuddin said...

Nak teka nie. Rasanya laa kan.
RM60 :)
Betol x? Betol x? :P

nabihah ismail said...

RM76

safura said...

rm45 mybe,.

aReLaN said...

saya ada botol tu gak dapat masa kenduri kawen member tapi buat isi duit 50 sen je.hehehe..ni adalah lebih kurang RM74.35. hoho

Anonymous said...

rm97

eDdY said...

mengguna kan kepakaran..aq rase jumpah yg ada dlm balang ni adalah RM125.50..hehe

crisda79 said...

rasanya tak sampai 100 tu sebab kita ada tabung lagi besar dari tu pun tak sampai 200 dalamnya. so kita kita dalam RM70.60 je hehe..

Zie Madini said...

rasanya RM300 plus kot dlm tu. hehehhee. arghh..nak hadiah gak. tak kira! hehehe :P

P/s:
Zack nyer watermark dh siap taw
check ur email ek

POSH76 said...

suker tengok syiling.....

Saya Disini said...

menabung..bgus

Eyka Hanafi said...

RM86

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger