Online users

Follower

Wednesday, June 6, 2012

Safe and sound

Hallu everyone!

Alhamdulillah, Perjalanan pergi dan pulang berjalan dengan lancar. The trip was awesome. Yang tak awesome nya, duit mengalir macam air T_T Memang syurga shopping la kalau pergi Bandung. Not to worry, duit habis pun untuk benda yang sepatutnya. Dah lama aku tahan shopping sebab Bandung ni. So, sekali sekala berhabis untuk diri sendiri, tak salah kan? (Ayat sedapkan hati). Later I'll update with pictures okay. Definitely will go there again when the right time comes. Memang tuju situ la kalau nak cari barang pengantin. Murah teruk kot. Geram tengok kain lace. Pusing kiri cantik, pusing kanan cantik.

Ok lah. Nanti I update lain noh. Toodles!

6 comments:

cha said...

haha ayat sedapkan hati tu tak tahan :p. ala takpe sesekali reward diri sendiri kan :)

aLeen aVriL said...

sukalah tuh...dah lah pegi xajak kita...

ehek...kahkahkah

[z@ck] said...

cha..
kan? tunggu dua tiga tahun lagi, nak pi bandung lagi.muehehehe

aLeen aVriL..
haruslah suka =P

oshinz said...

maksudnya DUA TIGA tahun lagi zack up kad kawen la tu. kihkihkih.

eDdY said...

x sabar tunggu ko nak update pasal bandung z@ck..hehe

[z@ck] said...

oshinz..
hahahahaha...insya-Allah =P

eDdy..
tunggu ea =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger