Online users

Follower

Tuesday, January 22, 2013

Pure Marine Collagen (PMC)

Sekarang ni aku dah mula pakai PMC. Untuk yang tak tahu PMC tu apa, its Pure Marine Collagen.Tak dinafikan aku ni senang terpengaruh dengan produk kecantikan yang ada di pasaran.Terpengaruh nak pakai tapi tengok poket jugak la.Kalau macam Beautskin tu, memang aku tak mampu la nak beli sampai beratus ratus nak labur sebulan.PMC ni murah je.RM 15 tahan sebulan. Yang recommend pakai ni, Wan la. Dia cakap tengok member dia pakai, hilang habis parut jerawat.Makanya, aku pun nak try la. Mana tau, kot kot lepas ni naik seri sampai orang pandang pun terjelepok.

Masuk hari ni, baru 5 hari aku ambil PMC ni.Kalau ikut orang yang promote ni, dia cakap 2 minggu pun dah nampak kesan.So far, kalau ada jerawat, pakai PMC ni cepat bebenor kecutnya.Itu effect yang aku nampak paling obvious kat muka aku. Part naik seri tu, tak boleh nak cakap lagi la sebab pakai pun tak sampai seminggu lagi.Dia ada dua cara nak ambil PMC ni. Either telan sebelum tidur dan selepas bangun tidur or jadikan masker muka. Aku buat dua dua.Tamak nak hasil cepat.Hahaha.Waktu first day sapu PMC ni, aku tak sangka pulak dia nak mengeras sampai tahap tak boleh nak regang langsung muka.ni. Memang awkward  at first tapi day by day dah get used to it. Malahan, rasa syok sebab after basuh, rasa kulit lembut ja.

Don't worry.Aku ada ambil gambar before aku pakai PMC. After 2 weeks nanti, aku akan compare dan tengok whether ada perubahan drastik ke tak kat muka aku. Aku dah stop amik VCO sekarang.Bukan sebab ubat tu tak bagus tapi sebab kewangan. VCO sebulan RM 39, PMC RM 15.Dah tentu la aku pilih PMC.Dari segi khasiat dua produk ni, lebih kurang sama ja. Dua dua diperbuat dari bahan semulajadi dan tak ada chemical effect.I kan mengganggur sekarang.Tak mampu nak labur duit banyak banyak sangat. Hehehe.

Oh.Aku tak sempat snap pun gambar PMC ni.Korang search je la kat google eh.Confirm ada! =)

14 comments:

cha said...

nanti kalau ok bolehla review. murahla RM15 akak tgk org jual kemain mahal

eDdY said...

laki bole ke pakai?

ada van de kamp said...

elok ka? cm takut ja nk makan huhu

Hanida Moss said...

hahaa selamat ber-PMC! Aku pun ada amik gambar before pakai. So far, perubahan ketara belum nmpk. Tunggu sebulan dua :D

AlyzaFisol said...

sebelum ni makan yg toujour skin...ade perubahan...skang nak cuba beralih ke PMC sbb murah skit...hehe

Sweetie said...

Hati2 takut membawa kesan sampingan...

shaty said...

beli kat mana PMC RM15 ? Berapa gram yer ??

[z@ck] said...

shaty..
100gram.beli kat member.tp bila cmpur postage jadi RM 21 altogether.uhuhuhu

Irfa said...

baru nak gogel pasal ni
nanti jgn lupa tepek muka sebeleum dan selepas tu ye..akak yg keje pun pk banyak kali nak beli kalau mahal ;)

Collagen rumpai laut said...

Saya pmbkal PMC dari sabah..saya jual 100gram RM15 untuk yang kuning gred AA. RM25 100 gram untuk yang purple gred AAA. Untuk tempahan lebih dari sekilo saya ada pakej harga borong.untuk yang berminat nak cuba atau berniaga boleh sms saya 0172778056 atau facebook page kami www.facebook.com/Collagenrumpailautsabah atau blog kami www.collagenrumpailautsabah.blogspot.com

Anonymous said...

If so, repeat tests should be carried out by a member of the" per se" Pennsylvania Life Insurance Company law in the United States will make its
determination on what is fair and equitable.

Here is my homepage :: pennsylvania health insurance

Anonymous said...



Review my web blog ... web page

Anonymous said...



my blog ... homepage

Anonymous said...



Stop by my page: webpage

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger