Online users

Follower

Friday, April 26, 2013

"Cute sangat"

Salam Jumaat semua. Fuh. Pejam celik pejam celik dah nak habis bulan 4. Lepas tu bulan 5.Lepas tu cuti. Weehuu. Semalam pergi melawat Mak Njang kat KMC. Admitted sebab sakit dada.Tau pun melalui Pak Lang.If Pak Lang tak call, rasanya sampai ke sudah tak tahu. Balik sekolah terus singgah KMC. Petang pulak, melawat family Pak Lang. Mak Lang baru lepas accident. Kak Zi pulak baru lepas bersalin. Kira combo la melawat depa. Alhamdulillah, syukur sangat bila dah ada Boa ni. Senang nak melawat family belah arwah mama. If tak, kena tunggu depa mai kutip baru boleh pi. Huhuhu. Syukur Ya Allah syukur. You don't know how much Boa means to me. Ecewah. 

Nuffnang hantar email kata blog aku terpilih untuk blogbuster campaign.Korang ada dapat tak? Terkejut jugak pasai aku ni jarang update.Tup tup terpilih pulak.Excited la nak tengok campaign apa.Sekali hang, campaign Kpop! Kena buat video gwiyomi pulak tu T_____________________T Dah la tak berapa cute. Suruh pulak teacher ni buat gwiyomi. Argh.Buat jugak la. Tu pun berapa kali take pasai rasa huduh sangat.Duh.Kalau nuffnang rasa cute, baru dia approve. Buat pi la. Mana nak tau kot kot lekat =P Nanti kalau approve, video tu keluar la kat blog aku ni. Kalau hangpa nak tengok gwiyomi versi aku, sila la play noh. Hahahahahaha. Matik la lepas ni jadi bahan gelak ketawa.

By the way, aku dah stop makan PMC. Start kerja, terus tak ada masa nak tempek PMC kat muka. Jumpa produk baru pulak. Nanti lepas aku dah pakai, aku reveal produk apa noh. Excited nak mula pakai hari ni. Okay kengkawan. Selamat berisitirehat untuk yang cuti hari ni dan selamat bekerja untuk yang tak dapat cuti. Hohoho.

p/s: Thank you for your response in previous entry. Will do update about pre loved items soon =)

4 comments:

eDdY said...

gwiyomi..haha..x larat da dok tgk org dok wat mende ni..tpi kalo ko letak dlm blog ni..konfirm aku tgk..hehe

aReLaN said...

hohoho...mesti cute abis la. tak sabar nak tengok cikgu sorang ni bergwiyomi

Judiene said...

Boa tu ape?? Hang try la buat Gwiyomi Zack, confirm cikgu besaq suruh buat depan murid-murid lepas ni hehe. =P

tifa anvar said...

Hahaha.... Glk dulu sblm u ltk video Gyiwiyomi versi Utara Mai.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger