Online users

Follower

Thursday, May 9, 2013

Nodesignerhere : Bags! Bags! Bags!

[Sponsored post]
Scroll down for new entry

Kepada peminat tote bags, I got something for you here.

I'm helping my friend to promote her business specialized in plain bags wholesale, designed tote bags. It comes in different sizes and materials. You choose. Nak kecik ka besaq ka,nipis ka tebal ka, semua ada. Tote bags ni sesuai untuk dibawa ke tempat kerja, kelas or as present for your friends, bosses, family members or anyone you want to give it to. Also applies to both genders. I would say tote bags ni dah jadi macam trend sekarang ni. Even guys pun menyendeng tote bags ni ke kelas. I've seen some before.

Yang bertambah awesome nyaaaa is you get to design your own tote bags. Weehuu! Below is some of the designs that she had done previously for her customers. 


Mind you it is 100%  hand drawing. Hebat tak hebat tak??  Nak design macam mana pun boleh. Harga tetap sama.

Front design = RM 27 including postage
Front and back design = RM 31  including postage
100% cotton canvas bag.

Untuk yang berminat untuk beli plain bags secara wholesale pun ada. Ada 5 jenis plain bags. Different prices according to the sizes.For further information, kena tanya tuan kedai la noh or terus pergi like page "I Am Not A Designer" kat FB. Link kat bawah ni ye. Saya ni tolong advertise sajork.

nama : nodesignerhere
email : miera_610@yahoo.com
whatsapp : 017 6229335
fb : https://www.facebook.com/pages/I-AM-NOT-A-DESIGNER-/111391142220856
instagram : @nodesignerhere


Beli jangan tak beli! =P

p/s: p/s: Nuffnang thinks I am cute enough in doing gwiyomi thingy. Hahaha.If you want to see me doing gwiyomi, simply click 'replay video' on the bottom Digi ads. 1,2,3,4,5,6 Gwiyomi! =D Jangan lupa sediakan plastik. Kot kot muntah lepas tengok gwiyomi versi Utara Mai.Kahkahkahkah.

6 comments:

cha said...

comelnya. murah plak tu

eDdY said...

bag yg why u so heavy tu..aku suka..haha

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Aunty Axy said...

knp comel sangat neh? available lg x?

[z@ck] said...

Aunty Axy..
available.bleh terus contact owner dia kat FB or wassap ye

Liyana Athila said...

lawa nyee >< dia amik order lgi tak ??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger