Online users

Follower

Wednesday, September 10, 2008

cheerish da moment



juz now buka blog bob..
n suddenly saw dis picta..
rasa cm cantik sgt..ngn lightingnya yg ala2 kt hotel kn..
padahal kt kfc je pun..hikhikhik

btw..happy belated birthday 2 BOB,JOEL n KY..
even besday korg da lepas berkurun..
wut important is kita dpt celebrate sama2 even time ramadhan..
btol ckap bob..
bukan senang nk kumpul 20 of us in a same time..
tmbh2 msg2 da bz ngn study..
so..dis time je la yg ad untk kita kumpul sesama n enjoy..
i'm happy 2 b a part of NZ 3C class..
even sumtime klas kita d cop mcm2 oleh pelbagai pihak..
kita still sesama harungi suma 2..sob2..[ayat x bley blah]
x kira la kita ni muslim ke chinese ke..
mmg kdg2 kita x puas ati ngn sum1 kita kutuk2..
tp..
still ley get along sm2...
2 le unik nya persahabatan yg terjalin antara kita kn..
ak pun tataw la napa tba2 ak syahdu plak..
hukhukhuk..
mybe terikut ngn cuaca yg gloomy n sejuk kot..
moga persahabatan yg terjalin akan kekal abadi!!

credits to : cx bob [ picta taken from his blog]

5 comments:

Cx Bob said...

hahahaa..
awat jiwang2 ni zack..
hehee

Anonymous said...

hepi blated bzday gak bob..!!
hahaha...

[z@ck] said...

na ad jwang bob..
sentimental sekejap ja..
lyan prasaan d kala ujan lebat..
hahaha

afiqafandy said...

tipu aa zack,, hari2 bleh je kumpul kat class,, hahahahahaaa,,,,,, ilek2,, men2 je

Cx Bob said...

hahahaa..
bese ar.
sume org jiwang..
hehee

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger