Online users

Follower

Friday, April 10, 2009

JANGAN TEGUR !


asalnya ak nk tgk gmbr Fast and Furious..tp skali tgk now showing ad citer Jangan Tegur..disebabkan ak mmg layan citer2 antu ni..xkra la antu melayu ke..antu jepun ke..asalkan ad antu..maka sanggup x tgk citer fast and furious..ktorg split muvee..ak n Ada tgk citer mlayu..Wan n Kema plak tgk citer mat salleh..

sambutan untuk gmbr nih mmg hangat..ktorg beli tiket agak lewat la..n seat da penuh! tinggal seat yg agak2 dpan je kosong..sll nya kt CS ni muvee mlayu x jalan sgt..antu punya pasal..gagah jugak tgk wayang kul 2.30..pdahal time 2 da kul 2.40..melangut tgk skrin besaq dpan mata..xpa..asalkan dpt tgk..

starting muvee ak da jerit gla babi ngn Ada..huuu..xska tau..suspen2 nih..siyes muvee ni seram..bg kategori melayu la..ak rs muvee ni lg bez dr jangan pandang belakang..dr segi penataan bunyi dan cahaya..ak salute bis la..tahniah kpd pierre andre..kpd ibu ngndung n psakit jantung..anda di nasihatkan untuk berhati2..bley mati mengejut kau dlm tu..sungguh..lawak bla pikir balik..mcm antu 2 btol2 ad je dpan ktorg..pasalnya ktorg beria2 tutup mulut n mata sbb rs cm antu 2 dtg btol2 dpn mata ktorg..smpi st thap Ada nk kuar dr wayang..sbb xthan suspen byk sgt..tp pas kna pujuk ngn ak..dia stay smpi muvee bis..

part2 yg korg patut bersedia untuk menjerit:

1) part Baizura tutupkan kain kat atas mayat nenek dia..tba2 terbuka balik!!

2) part Baizura bgun tdo pas2 nmpk mayat nenek dia tba2 bgun terpacak n ilang entah ke mana..huuu~ takot2

3) part natasha bgun g toilet kt spital..then dgr sora pmpuan nangis..sob2..pas2 kna kejar ngn antu..mmg real time kna kejar 2.. (part ktorg mnjerit plg kuat!)

4) part baizura kna rasuk..2 thumbs up pd nadia mustafa coz lakonan dia mmg mnjadi..


5) part natasha kna rasuk jd setan..ak tgk cm salah st character dlm X-Men da rupanya..(ala..watak yg Halle Berry main 2)..storm kot..kaw2 nya kna rasuk..jelir2 lidah segala..eee..

sesi mekap..kematu montot 3 jam mekap


6) byk lagi part takut..takut dan takut...korg kna g tgk sendiri la ek..

ni sinopsis citer ni:

Jangan Tegur mengisahkan Natasya (Julia Ziegler) telah terbabit dalam kemalangan jalan raya dan koma selama beberapa minggu.

Sewaktu koma, Natasya bermimpi mengenai gadis bernama Baizura (Nadia Mustafar) yang hilang secara misteri selama dua tahun. Natasya sering diganggu mimpi aneh menceritakan kesengsaraan Baizura yang telah dibomoh dan didatangi makhluk halus.

Selepas tersedar daripada koma, Natasya mula mengalami perkara sama yang dialami Baizura. Ini merunsingkan suami Natasya, Kamal (Pierre) yang tidak mempercayai perkara khurafat sehinggalah dia juga dapat melihatnya sendiri. Pelakon lain yang turut menjayakan filem ini ialah Rozita Che Wan, Almy Nadia, Ellie Suriaty, Azri Iskandar dan Kaza.

amik kau..time kena rasuk..

15 comments:

adalicious said...

"eh, apa tu zack,
aku tutup mata, nnti hg bagitau aku k?"
HAHAHHAHAHA..

serammmm.

aizul said...

aku dah ngk gak!!
seram gle vavy!!

aku jerit cam hape tah!!

Mr Daha said...

AKU BENCI CITER HANTU.. SAPE2 JANGAN AJAK AKU G TGK CITER NI. KALO KORANG BLANJA PN AKU XNAK!! HAHAHAHAHHAAHA.......

[z@ck] said...

ada : hahaha.."zack...nape la ak tgk citer ni.." (nada nangis..sob sob)
hahaha...

aizul : konfirm ko jerit gla vavy gak kn..hehehe

mr daha : aii..bdann besar pn takut antu ke..hahaha

QisTina said...

aku setuju dgn ko zack,
cite nie seyes seram giler..
aku paling takut part antu terbang kejar natasya kat hospital..
huhu..

♫amarjari♫ said...

skam aku p tgk!
teksi2!!

angahpikah said...

cite ni best sgt ke? knp aku dgr komen xbest dr kak senduk? hehehe ko cb bc blog dia kat list rehatkan otak aku.. ada kak senduk..

ritu aku g tgok shirojuku ngan fast furious.. dan aku berminat nj tgok telentime jugak.. tmn yok..hehehe

[z@ck] said...

tina : btol2!!

amarjari : cpt p tgk..hehehe

pikah : ang ad kt mn la nih?sp ka?

13may said...

hehhe hehhe

Cx Bob said...

hak3..
boring jew..
zzzzzzzzz

[z@ck] said...

13may : hehehe

cxbob : ala bob..kontrol macho lak..buwek!

Hamba Ilahi said...

tak sabar nak tengok filem hantu ni......
tq atas info nya
salam ukhwah

philoColy said...

wahah..
tringin la nk tgk..
;)

angahpikah said...

aku masih di bumi pahang da.. exam dh dkt..ada ati nk g nonton ngn aku ek..heheheh

nt aku dh blk mai r umah aku.. ok?

[z@ck] said...

hamba ilahi : salam ukhwah balik..

philocoly : ptt tgk k..

pikah : bley je..nnt gtau ak if ang da blik sp k..ley ronggeng skali..hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger