Online users

Follower

Friday, May 29, 2009

Penting untuk maintain hot

Siaran langsung di Kelab Laguna Merbok yang indah permai ini.Disusuli dengan bunyi air kolam kebush-kebush di kiri kanan aku.Waah..Layan blues woo duk lepak-lepak kat sini sambil online.Suka-suka! Cuma kerusi dia agak keras.Sakit bontot ni haaa.

Right now still kat SP because tomorrow i'll be attending wedding ceremony kat rumah Syamel di Pendang.Bukan dia yang kahwin tapi abang dia.Excited nak pergi because I've never been in Pendang before.Kira this is the first time aku nak jejak kaki kat Pendang la.Let see if Pendang town can impress me or not.Hehehe.

Semalam aku pergi lagi buat treatment kat Ree'Sskin.Ouh God! Tuhan je tahu macam mana aku rasa time dia picit-picit muka aku tu.Yup.The same thing she did to me last few weeks.Before this aku ada cerita pasal tu, cuba klik sini. Memang aku tak mampu tahan lagi, terus menitik air mata aku.Giny macam tau aku menangis sebab sakit.Dia slow down sikit then few minutes later start ganas balik.Huhuhu.Sakit woo.

Sekarang muka aku banyak lekat parut picit tu.Belum surut lagi.Giny pesan jangan tidur lewat dan control habit makan.Huhu.Baik mak encik.Ikut perintahmu.Demi nak kulit cantik kan.Aku buat semua ni pun sebab dia.Dia yang nak sangat aku buat treatment ni. Biarpun dah clash, ku tetap juga nak buat semua ni.Penting untuk maintain hot.Barulah boleh suka-suka hati je nak reject orang kan.Hakhakhak.

Toodles! =)

p/s :Esok nak pergi kenduri , harap ada jodoh dari Tuhan ye Ada.Hehehe

9 comments:

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

aiyark..
camne nak cover bekas2 picitan camtu?
patutnye wat pas majlis la dear..

[z@ck] said...

loreal sedia membantu..
hehehe..

Mr Daha said...

ha3... gudluck esok.. nnti dpt balak macho2 jgn reject plak. taw la kulit da cantik.. :P

joegrimjow said...

bilik ku skrg hot
xsukeww

ada said...

loreal plk ka skg?

dpt jodoh dari allah. amiin. =)

Precious said...

Biar sakit sikit asal cantikkkkk ... hih hi hi hi ...

The Exquisite Instigator said...

baru prasan ur blog pny url. Zacksygfaiz. Faiz 2, ur bf ye... ke family? :)

░♥si lampu neon♥░ said...

wah kat mane tu?

kojah said...

cantekkkk ah view dia...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger