Online users

Follower

Wednesday, May 27, 2009

Sekarang boleh seronok

Sedar tak sedar dah habis 1st sem.Huih..Banyak memori manis dan pahit aku dapat through this one sem.Sem kali ni tak sama macam foundation.Banyak bezanya.

Mula-mula daftar awal tahun, dorang cakap kelas rombak ikut complementary subjek.Aku and Kema amik Muzik as 1st choice.Wan,Ada and Elin pula ambil Math.Ky pulak ambil Literature.Memang kitorang separate habis la kali ni.Tak ada dah nak hu ha hu ha dalam kelas macam foundation dulu.

Z1C

Aku tak kisah kena campak kelas dengan sapa pun asalkan dorang tak cari pasal dengan aku.Syukur sebab dapat classmates yang memang gempak habis.Kaki gelak syaitoon semuanya.Hahaha.Tambah-tambah Farah.Hehe.Mak cik, jangan marah naa.Antara 3 kelas, kelas Z1C la paling rilek sikit.Pasal ambil muzik.Masuk bilik Muzik je, semua cam jakun main instrument.Hadoih la.First time woo dapat pegang macam-macam jenis alat.

Berkat usaha En.Zaaba mengajar muzik, aku rasa pencapaian terbaik yang boleh dibanggakan is TESOL's Night Dinner kat Cinta Sayang last few months.Kitorang came out with mini musical concert guna recycle material, percussion, recorder and gitar.Itu je yang termampu oleh kami.Tapi puas hati la.Even lagu tak boleh blah (children songs), ingat senang ke weyh.

Kepada semua kawan-kawanku, terima kasih sangat-sangat sebab banyak support aku, happy kan aku dan bawa aku jalan-jalan satu dunia.Hoh.Melampau la satu dunia.Hehehe.Aku akan rindu kamu semua cuti 3 minggu ni.Hukhukhuk.

Konfirm mati kutu aku duk terperap dalam rumah.Sapa-sapa yang nak keluar jalan-jalan kat Alor Setar, boleh call aku ok.Aku jadi tourist guide percuma.

Sekarang boleh seronok sebab nak balik kampung.Tapi esok lusa berdebar-debar tunggu call dari maktab.Aku tak nak repeat.Huh.

Special thanks to Wan,Kema,Ada and Ky yang banyak support aku time aku patah hati dulu.Aku sayang korang sangat-sangat! Muahx!!

p/s : Balik ni kena belajar masak.Untuk bekalan di hari tua.Hakhakhak.

18 comments:

KyRon said...

sayang kamo jugak..uhuhu..sedey2,,jgn jd syaiton lak cuti nih

Att said...

ahaha..ye tharu btul dpt klas c..org nye baek2.. akhirnye ku sdh pndi maen rekorder..haha.jgn xtau dlu att bute muzik..skrg aha dh pndi bce nota siap..
sory zack klo de slh silap..
hehe n hepi holiday

Luth Textile said...

owh, yeke..
nanti leh la eh jalan2 aloqstaq..
zack bwk luth g jalan2 k..
hahaha..

meh no empon, nak call..
:D

lucky said...

happy holidays!! heheh..

[z@ck] said...

kyron : ye cik puan..kalau terjadi syaiton gak cm ne? hahaha

att : kamu sungguh semangat blaja main rekorder..bgus..majulah industri muzik negara kita.hahaha

[z@ck] said...

luth : hehehe..boleh je..nk p mna habaq ja..cek bw p..

p/s : num phone nnt zack bg..hihih

lucky : happy hols 2!

mamma mia! said...

same2.. bljr masak tuk bekalan hari tua ke?? bkn rumah tangga ke?? kompom kurus laki hang sok.. wakkakakaka

adawiah.zaini said...

smoga tercapai impian aku & hg nk blajar memasak cuti ni. hoho.

nk num. fon, nk jln2 aloqstaq gk.hehehe =P

milimilo said...

cuti kalo de aktiviti nak buat, sure xmembosankan..kalo xwat pe yg mati kering tuh..huhu

farah haris said...

haha xmarah pon..
mungkin thn depan kene kurangkan demi menjage market. wahahahaha

(kamu tetap dihati, zack cyg..kah kah kah)

[z@ck] said...

mammamia : betul la bekalan hari tua.Kang kebulur laki aku kt umah xde bd nk mkn.

tua= SUDAH berumah tangga.

adawiah zaini : gediks la kamu ada.hahahah

[z@ck] said...

milimilo: tgh pikior nk bt pe cuti 3 mggu ni..erm..cucuk tanam pn ok pe kn..hehehe

farah haris :market farah sentiasa tinggi even gelak kuat pn..hehehe..kau juga bertakhta di hatiku cyg..blueekk

Mr Daha said...

blajar masak? ha3.. smoga berjaya ye.. :P

░♥si lampu neon♥░ said...

waaa seronok giler weh huhuhu...best la ko dah cutii bape lame coti?

suezensuzanna said...

wah...kenangan sume tuh.rindu ngan kengkawan study...sob sob

PoetryGirl said...

Reply to ur comment: Not necessarily, kid, but it's good to remain optimistic anyway...

[z@ck] said...

Mr Daha : hehehe..thank you.. =)

si lampu neon : cuti selama 3minggu..hehehe

suezenssuzana : student's life is fun!

Luth Textile said...

aduhai, seronok

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger