Online users

Follower

Friday, June 12, 2009

Aku bukan hipokrit!

Salam pembuka bicara..

Pertama sekali aku nak say sorry sebab aku dah lama tak update blog..Huu..Bukan pe..bila balik kampung tak ada tenet-tenet ni..Duk rumah tolong tok masak, tengok tv dan tidur..Itu rutin harian aku.Baki cuti masih ada seminggu lagi.Bermakna seminggu la aku tak update blog nanti.Jangan rindu aku ya.

Kedua, aku dapat tahu dari Kema yang aku menang contest Joe.Hoh..Happy! Thanks Joe.Dapat juga jersey MU.Terima kasih!!

Ketiga, aku minta maaf kepada mana-mana pihak yang terasa dengan post aku sebelum ini.Bermacam-macam tanggapan yang dilemparkan.Tapi aku tak marah korang.Korang ada hak untuk bagi point of view korang.Aku hormat itu.Biarpun bahasa yang kau gunakan agak kasar, aku terima adanya kritikan itu.Jangan ingat aku lemah.Jangan ingat lepas kau hina aku, aku akan bersedih.Aku tahu diri aku lebih dari kau.So, jangan pandai-pandai nak buat telahan yang bukan-bukan pasal aku.Aku akan teruskan blogging.Aku bukan hipokrit!

Sesungguhnya kepada insan yang melemparkan tuduhan pada aku itu masih mentah fikiran nya.Tak mengapalah.Selagi kau tak kacau hidup aku, aku tak kisah.Aku masih lagi mampu bersabar.Kalau ya pun nak comment kat page aku, sila guna bahasa yang boleh diterima akal.Aku sensitif kepada carutan dan makian yang melulu dan tanpa bersebab.Malas nak cari gaduh.

Ouh ya.Kepada yang memberi teguran membina di shout box, aku ucapkan terima kasih kerana memperingati aku.Aku akan ingat itu.Terima kasih ya.Sesungguhnya, aku tak lepas dari melakukan kesilapan di muka bumi ni.Moga Tuhan ampunkan dosa aku.Amin.

p/s: Aku baru habis tengok cerita Jangan Pandang Belakang Congkak.Lawak habis.

p/s/s : To significant someone, thanks for your 'brilliant' comment. =)

p/s/s/s : Thanks to Mr Paan for the edited picture! Nice!

9 comments:

Att Ashburn said...

mulut org xle tutup zack..huhu..
biaq je la depa..
zack x blogging skrg pun att rase boring gler..

adawiah.zaini said...

eh, awat plk ni?

QisTina said...

terus berblogging zack!!
peduli ape org nak kate,
blog kte, kte punye suke ar nak tulis ape,
btw, jgn pandang belakang congkak bosar ar..x berapa nak lawak,
huhu..

NaZiM AbD MaLek said...

plak dh...
awat plak ne wey???

Luth Textile said...

alahai.. biaq kt depa,,
depa tu nak judge org melulu pasai..
adoi..

just me said...

Zack...ko ok x?sabar ye...kadang2 org yg menegur x tau cara yg btol utk meluahkannya..yg penting apa yg ingin disampaikan...tp apa2 hal pun...sabar ye...

iZzy aNne said...

i dont really get what's going on in here. but, hey, its ur blog. u write what u want. go blogging! yuhuu!

~PakKaramu~ said...

Pak karamu melawat blog anda

Mr Daha said...

huh! ko menang ke? wa.. bestnyer dapat bj jersey tu.. hu3..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger