Online users

Follower

Tuesday, June 23, 2009

Weyh...nak tulis pe ni.

Aku punya harapan, bila balik maktab nak terus update blog.Tapi, hampeh.Internet maktab ada something wrong menyebabkan aku terpaksa menahan nafsu blogging till this moment, jampi pe yang di kasi kat wireless maktab, tiba-tiba boleh pula buka blog.Hahaha.Seronok tidak terkata!

Tapi...

Weyh...nak tulis pe ni.

Blank.............................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................................

Inilah jadinya bila dah lama sangat tinggal blogging nih.Huhu.

Terlalu banyak cerita nak kongsi sampai tak tahu nak start dari mana.

Otak jam.Aasdfghjpoiuytrewmnbvcxz...

Aku perlu time untuk bertenang.Terharu tengok follower yang makin bertambah.Terima kasih kepada pengikut blog ini.Nanti aku belanja nasi lemak sorang sebungkus ye.

Keep on blogging babeh!!

p/s : Jom p kait rambutan dekat depan blok jom!

6 comments:

Luth Textile said...

keep on bloging..
welcome back to blogsphere..

rasmoissalle said...

say hot,,boleh tinggal komen sini kan??haha!!!

maktab mane ni???By da way.thanxs singgah blog!!!wireless kt maktab mmg camtu..asyik asyik di'block' kn certain webpage...ape ke benda yg nk 'block'!!!tak faham!!!Welcome back!!hehe...

Att Ashburn said...

amboi zack siap nk belanja nasi lemak sorg satu..huhu..ok nk claim esok wee

[z@ck] said...

luth textile : yeah! i'm back..

rasmoisalle : IPSAH..wak bdak mktb gak ke

att : Hohoo..bab makan number satu..

DeVoTeD LiLy said...

pirahhh..
nk nasik lemak abg MBE...
hoho...

[z@ck] said...

waa..rindu gla nasi lemak abg mbe.sedap lemak berkrim.hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger