Online users

Follower

Wednesday, August 19, 2009

Kebab Nasi Pilaf

Patah hati weyh.Niat di hati ingin buka puasa di McD.Sudah kempunan french fries yang panas dari kuali. French fries je. Tak nak burger ke pe.Sekali UNDER CONSTRUCTION. What the.......... (T____T)

Moral down betul nak berbuka.Hari last ganti puasa pula tu.Konon nak meraikan kejayaan ganti di saat akhir la kan.Hampeh betul.Tabahkan hati masuk Pizza Hut and order menu baru.Promotion untuk bulan puasa punya.Hah. Kitorang rasmi dulu naa. Benda pa entah namanya. Kebab Nasi Pilaf.Sedap juga la. Aku perut melayu. Tak kenyang kalau nak melantak pizza semata-mata.Nak kena makan nasi juga.

Meh nak kasi promo sikit.

Pergi la try ok. Aku baru test nasi dia. Pizza and air belum try lagi. Sekali sekala tekak tu nak juga merasa makanan baru kan.

Aku bagi rating 4/5 untuk Kebab Nasi Pilaf ni.

16 comments:

Luth Textile said...

ada bayaran ke promo ni?

widda_me said...

baru pergi tadi...
tapi xmakan benda ni sebab ingat time puasa baru jual...
dah nama pun ramadan promo..
heheheheh

oranglidi said...

pergh!


baru prasan.. layout ngan header baru!!

oranglidi said...

wah.. sedap pulak nama kebab nasik tu!

ekyndelisya said...

layout baru siot.

=.=''

Layout aku duk gambar cawan kopi tu je ah

hahahahaha

Monkey D Luffy said...

aku pun peminat french fries ni

AyanaAsham said...

new layout...nice lorh

erm sodap plop tgk itu kobab

suezensuzanna said...

aku kalo g pizza hut,,mesti mkn ayam dia tuh

Softtouch [Hanim] said...

sedap yer zack..nnti akak cube yer..abis jgk gnti pose..

[z@ck] said...

Luth Textile..
enggak ada bayaran la..ku promote ikhlas dari hati sanubari..hihihi

widda_me..
kitorang pn cm was was nak order..nsb tnya..dia ckp da ad..haa..pe lg..balun satu pinggan la..hehehe

oranglidi..
sekali sekala nak tukar layout..da bosan layout lama..huhuhu

[z@ck] said...

ekyndelisya..
ni pn stil under construction lg ni..x puas ati xda border untuk sidebar ni..huhuhu..

monkey d luffy..
sedap kan..huhuh..kempunan dah..

AyanaAsham..
mmg sedap pn dear..u shud try k.. =)

[z@ck] said...

suezensuzanna..
sama la kita..suka sweet n spicy wings..wallah!! marvellous

softouch hanim..
ha'ah..sedap..! =)

sha89 said...

huhu promosi percuma utl pizza hut ek ~

aku jrg mkn pizza sbb xmnat sgt, tp tgk la, dh ko ckp sedap...aku nk g try aa nnti~ hehe

[z@ck] said...

sha89..
ko x kan menyesal nya..percayalah..hehehe

♥chentaMAYA™ said...

macam menarik!
hee~

miszkeyna said...

huhuhu...
terliur da neh..
mkn puas2 sgla mknn2 tuh..da dtg cni susah nk mkn mlainkn buat sndiri..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger