Online users

Follower

Wednesday, August 12, 2009

Kejadah pe lak hilang blog list

Mangkuk tingkat toi la..
Kejadah pe lak hilang blog list kat dashboard..
Anyone tahu macam mana nak bagi ada balik tak blog list kat dashboard tu?
Aku dah banyak kali refresh tapi dia keluar macam ni..

Hello...aku bukan new blogger. Dah berkurun dah follow blog orang, tapi tiba-tiba keluar kosong.
Maka, terpaksa la follow balik blog-blog kamu semua..
Arghhh...Dugaan betul..Huuwaaaa!!!
Kepada semua readers..sila tinggal jejak kat sini ok..
Aku nak follow blog korang balik..
Ni la balasan pekena korang kan..Tsk (T_T)
Uhuk uhuk..

Moral down douh!

12 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

aku pun kena benda sama..
tapi jangan risau,
nanti dia elok balik..

aku punya pun dah elok balik dah..
tak payah nak follow yang baru..

[z@ck] said...

fatul: yup..aku je gelabah lebih2..hahah..thanks bro

oranglidi said...

hehe.

~ceRRy beRRy~ said...

eh2..
ifa pn sama jek smlm..
tp dh biasa dh kene camtuh..
maybe blogspot de wat maintainance kot time tuh..
pastu dh ok blk dah :)

DoDu@HaHA said...

abeslaaa.. kene hack daa..

series kene follow balik sketol2??

suezensuzanna said...

same goes to me...huhuhu

[z@ck] said...

Dodu@Haha: x perlu weyh..blogspot yg prob..nnt ok blik..

DoDu@HaHA said...

owwhhh okok..

[Miss Eriqa] said...

1st timer ke kne mcm nie zack??
huhu...
ak pn slalu gak kne..
kdg2 smpi fed up nk btul kn time 1st time tue..
bgg nye pasal..
ak biar je..
pas2 elok la pulak..

[z@ck] said...

miss eriqa: saja nak men cak cak dgn kita..bongok tol..

blackskin said...

Saja kdng2 dia buat hal. Kdng2 refresh pun mmg tak keluar, login blik esok lusa...ada blik blog2 yg kita follow.

[z@ck] said...

blackskin..
haaa...betul ckp ko..nsb bek aku xg follow lg skali blog org..if x..jenuh la nk follow balik..huuuu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger