Online users

Follower

Friday, September 4, 2009

Tudung syria


Dengan beraninya aku upload gambar aku memakai tudung syria. Korang nak tengok sangat kan.Nah. Sejujurnya aku rasa macam 'comel' bila mengenakan tudung ni. Walaupun sebenarnya aku tak adalah comel mana pun. Bak kata azuan hidungku sudah sedia kembang. (T_T) Endahkan kegemukan aku dalam gambar di atas. Benci betul.Bulan puasa patut makin slim, ini tidak..makin gemuk pula.

Kecoh dekat facebook bila tindakan Faten Sanju menge tag gambarku mendapat perhatian beberapa individu yang prihatin. Antara yang melemparkan kritikan pedas ialah Ariq. Sanggup call aku ditengah malam just nak tanya satu soalan.

"Apasal pakai tudung dengan baju tak matching?"

Tsk. Susah kalau dapat adik angkat yang memang suka mengkritik cara pemakaian aku ni. Memang kurang sesuai, tapi apakan daya.Aku tak punya pilihan. Baju tu saja yang aku bawa time tidur di rumah mak su last week. Kawan punya pasal ajak jumpa, hentam pakai baju tu dua hari berturut-turut.

Selamat terbang ke UK kepada Faten Sanju dan Capoi. Moga sukses selalu. =)

Nah close up aku bagi kat korang. Memang langsung tak matching. Huhu. Kalau ada fashion police, memang dah kena saman dah aku ni.

25 comments:

aty said...

chantek..xpelik..huhu..
ya2..agak x matching d situ..hehe..
tp abaikan..

joegrimjow said...

santeq apa

dieorg uk ke mana?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ok la tue dik santeks apa...apa lak yang xmatchnyer..tudung tue kaler itam ok la tue...nice jerk...leh cuba nanti nie..hehehhe

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

ade stail la..cun..ok la tu...

ekyndelisya said...

WEH BONGEK.
MATCH LA TUH

DARIPADA KAU DULU PAKAI BAJU BIRU TUDUNG ANG ANG PUNYA PINK
KAU TAK CAKAP tak MATCH PULAK


huehuheuheuhuehue

kenapa muka dila excited semacam?
mungkenkah ada capoi disitu

bahahahahahaha. uppss terlebiiihhh suda :P

mamma mia! said...

haha. carik la color plain. bru leh matching mcm2 bju.

ayinn said...

tdung syria,.. huhu..
lama dh nk try pakai,..
tp xbrani,.. haha,..
muke montel sgt nk pkai,..adehh..

nway,.. bgus2,.. comel ape ko pakai!!!! :)

sI tEDI said...

berani mencuba.. aku je takut nak berubah.. ekekekeke

~miena^^ said...

aku tgk ok je tudung tu..
skrgkn org xtgk sgt dh matching2 ni..
zaman dh kembali retro
hehehe

sha sha =) said...

aku pon mao beli syiria ni nnnty :D

but fo now aku just ada plain syiria..yg cotton.. ;X

aku rase pelik pon ada akai syiria ni.. haha tp ko chNTek heh!

DoDu@HaHA said...

fesyen skarang pelbagai...

kaler traffic light yang kontra pon ley jadik pesyen...

hahahah..

sha89 said...

ehh ok je la ko pkai tudung tu~

bia la x matching pun...yg pntg cntik~ hehe :)

Luth Textile said...

oo tu ke tudung arab tu? ada sorg awek kat poli, budak mekanikal ada pakai gitu gak. lawa oh dia tu. segakk.. wah wah..

:X berkenan...

P/s: u bz ke skrg ni? lama tak nampak kt fb, ym, dan skype

QisTina said...

zack ko memang cun kalo pakai ape jenis tudung pun..
hehe..
frankly speaking tau..

[z@ck] said...

aty..
hahaha..x matching kan..klakar pn ad klu tgok blik..huhu

joegrimjow..
sorang g portsmouth..sorg lg x sure..

purplelicious..
akk pn nk pki gak ea..sila2..
=P

[z@ck] said...

Remaja Komputer..
thanks..=)

ekyndelisya..
wakakakaka..2 kes lain..dila duk dpan capoi..mana x excitednya..hahaha

mammamia..
oraiiittt..

ayinn..
ko kna brani mencuba sesuatu yg baru..hehehe

[z@ck] said...

si tedi..
apasal..?? ko x try lg..cuba sekali pasti nak lagi..hahaha

miena..
rmbut pn semua dah macam sarang tebuan..hahaha

sha sha..
ko cr tdung syria plain kt mana eyh..aku duk nmpk yg corak je b4 dis..

[z@ck] said...

Dodu@Haha..
baju melayu patut letak corak bunga2..br pesyen nama nya..hahaha

sha89..
hahaha...betul2..pduli pe org ckap..

luth textile..
ap lg..ram la keta u tu..style ngorat br..hahahah..i jarang o9 skang..wireless cm harrooommm..

qistina..
pssst...lepas ni aku blanja ko soya mak cik dpn mktb k..
heheheh...
thanks

sha sha =) said...

ohoo~ aku dpt kt intenet gak.. mao ke? haahaha..

nah.. amek address ni :D
aku borong 3 helai dat day ;X

http://lurvemysoul.blogspot.com/

TrioLicious said...

hye...sekarang kan..org pakai tudung or shawl dah xikut match dgn baju la....janji ok dan cantek!! ok jek anda pki cam tuh...fesyn taw...slalu tudung akan kontra skit dr baju..br nmpk berseri2

TrioLicious said...

owh...mari jenguk blog kami. ad shawl, syria, ct, etc...utk hari raya ni... www.triolicious.blogspot.com

imHepPie said...

iskk..bila la aku nk pakai menda alah cenggini huhu

Boo™ said...

ok lah.yg pntg kite slse.
huhu~

DilOt said...

ok la tu...kire leh masuk lagi...

yg penting selesa di pakai...

:: ANAH :: said...

~nice(*_*)
~colour xpnting ngt..jnji kte suke pakai kan=p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger