Online users

Follower

Sunday, October 11, 2009

Tekanan jiwa!

Hai. Semalam hampir bertukar jadi hulk sebab connection broadband yang macam hampagas sedut habuk. Snail slow truut truut betul. Nak buka homepage FB jenuh refresh banyak kali. Duk terfikir habis mampus la ikan-ikan yang aku ternak dalam Fish World tu. Bhahaha. Sudah ketagih dengan game tu. Rasa macam penternak ikan betul. Basuh tank, kasi ikan makan pastu jual.Dapat duit, beli pula decoration nak mencantikkan tank. Sungguh melalaikan.

Oh.Btw, sesi mereward diri pada hari Jumaat hari tu berjalan dengan lancar sekali. Papadom is a must watch movie for you. Rugi kalau tak tengok. Sungguh tersentuh hati tengok Saadom yang sanggup berkawal 24/7 untuk pastikan Mia selamat. Lawak dan sedih sikit di hujung cerita. Terima kasih Afdlin Shauki kerana membuatkan aku menangis tengok lakonan kau.

Main boling dengan Wan, Kema, Elin dan Wawan. Syabas untuk diri sendiri kerana berjaya maintain last place. Hahaha.Siapa rasa nak menang mudah, meh match dengan aku. Memang tak pernah ada luck kalau men boling ni.

Pada sebelah malamnya, pergi pula makan dekat jam besaq.Dah lama dah tak lepak kat situ pekena satay dan yong tau foo. Sungguh marvellous. Lepas makan, sesi shooting di dataran SP. Aku tak puas hati gambar lompat aku tak jadi pada entry yang lepas. Yang lentik tu. Malam tu, balas dendam lompat tinggi-tinggi. Hasilnya, hampir kesemua gambar lompat aku jadi. Sungguh suka hati. Hahaha.

Dah.Tak larat nak mengarang dah. Kalau nak tengok gambar, pergi blog Kema. Dia ada tempek banyak gambar. Connection still macam @#$%^&. Nak upload gambar memang berkurun la.Tekanan jiwa!

12 comments:

yad_element said...

tekanan la sgt

oranglidi said...

tendang sikit broadband tu

sI tEDI said...

beli baru

joegrimjow said...

cni xde pon satey
huukhuuuk

Manusia said...

campak je hehe

DakLengai said...

hahaa..frust sbb x dpt upload gambar? i know how u feel :P

Fatt Chin Choy said...

conection broadband prepaid aku pun mcm sial

next week aku x nak beli dah

T.O.P.E.X said...

tekanan ke camtu? hehe~

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe...
sabar zack sabar..
ifa punye line broadband pn lembab..
rase cam malas nk bukak FB...
layan YM jek.. hik2..

adawiah.zaini said...

meh try connect kt bilik aku. hari2 pn macam tuuuuuuuuttt

l0veyd0veyd00 said...

dataran sp tu katne? umah parents aku kat sp... huuhuh

Att Ashburn said...

rindu restaurant city att hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger