Online users

Follower

Monday, October 12, 2009

Thanks

Bila aku kecoh-kecoh dekat FB, letak shout out macam ni :

" Semua orang nak menyombong dengan aku. Fiiiiinnneeeee !!"

Maka, ramailah yang concern comment dekat situ. Terima kasih daun keladi kepada pihak-pihak yang berkenaan. Aku oraiiitt dah sekarang. Bila fikir balik, macam nonsense pula tiba-tiba nak naik angin tak tentu pasal dekat member aku yang sorang ni. Bila buat macam tu, boleh pula dia comment dan tanya kenapa shout out aku macam tu. Tanya aku ok ke tak.Lagilah aku hangin. Message tak nak balas, comment kat FB ada masa pula kan. Agaknya, setiap kali rasa tak puas hati, kena publish kat FB bagi satu dunia tahu baru dia perasan kot aku kecil hati dengan dia. Haish.

See. Benda-benda kecil macam ni pun boleh jadi issue untuk aku. Sebab aku sayang member. Sebab tu aku jadi sentap kemain bila tiba-tiba dia buat dono je kat aku. Time susah cari, time senang hilang. Apa barang macam tu kan.

Dah-dah. Malas nak fikir dah. Aku ada ramai lagi kawan. Tak payah la nak depend sangat kat kawan macam tu. Kat maktab ni ramai lagi kawan yang membantu dan sempoi. Ada dorang saja pun dah cukup untuk buat hati aku terhibur. Dengan lawak bangang korang tiap-tiap hari, boleh buat aku pecah perut. Tak campur lagi lawak lucah korang time lecture, konfirm hantuk-hantuk kepala kat dinding. Thanks.

9 comments:

joegrimjow said...

xperasan plak dnegn status tuuu

suezensuzanna said...

owh.....kenape nih??

oranglidi said...

wat status kat blog laaa. hehe

Just Me said...

"Tanya aku ok ke tak.Lagilah aku hangin. Message tak nak balas, comment kat FB ada masa pula kan."

Awk marah sy..??? ats alasan pe..??
klu awk fikir sy ni kwn yg xconcern dgn awk.. terpulanglah.... awk da ramai kawan kan..??
hidup awk happy kan seblum nie.. maafkan sy buat hidup awk dlm tertekan...

"Malas nak fikir dah. Aku ada ramai lagi kawan. Tak payah la nak depend sangat kat kawan macam tu. Kat maktab ni ramai lagi kawan yang membantu dan sempoi."

Bukan semua org yg kita tgok ok or happy tu happy sbnarnya, mungkin dia da masalah dia yg dia xnak org tau.. klu xnak kawan dgn sy lgi pun, its ok... but, bila dah smpai kat negeri org nnt stdy sungguh2... cuma diri awk yg leh mengubah hidup awk... dan sy akan berasa gembira bila dpt tau yg awk berjaya nnt... dan mungkin msa tu awk dh xknl sy...

sy sentiasa mengikuti perkembangan blog awk nie...

Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir & Batin..

ZARA 札拉 said...

lawak lucah?

Uhuks~

[z@ck] said...

joegrimjow..
ad..tp da lwat mlm..

suezensuzanna..
masalah kecil je u..dun worry..i'll be fine..

oranglidi..
xbley2..

just me..
thanks for the explanation..

zara..
ececeh..macam x besa pula zara ni..=)

sI tEDI said...

aduhai.. org dak xplain tu... terimalah.. he he he

[z@ck] said...

si tedi..
dah terima da.. =)

Att Ashburn said...

harap2 att ni bleh jadi kawan zack di maktab yg boleh menghiburkan hati zack dan sedia membantu hehe..amin...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger