Online users

Follower

Wednesday, October 21, 2009

Tiba-tiba interframe

Shit.

I need time to reconcile things between us. Banyak benda aku nak kena clarify balik dengan kau. Come on la beb. Kau pun dah besar panjang. Takkan meter kematangan kau dalam berfikir tak pernah naik even sikit pun? The past is over. No need to remind me about all those sweet things that we have gone through before..Yup. I can clearly still remember that silent moment. Renyeh sampai ke telinga kalau terbayang sorang-sorang. Serius. Aku rasa macam nak luku pala kau tau tak. Time aku nak final ni lah kau kacau hidup aku. Baru nak jadi pelajar cemerlang stay up sampai pukul 4. Pfffttt... Sekarang nak dekat pukul 2 aku dah tutup buku. Input masuk cenonet je. Kaulah ni. Tiba-tiba interframe. Tsk.

Kau cakap just for fun. Kau ingat aku ni barbie doll kepala pusing 360 darjah tu ke? Aduyai. Aku anggap kau sebagai kawan aku sahaja sekarang ni. Aku tak nak kau lebih-lebih dengan aku.Kau jangan salah sangka pula. Aku bukan nak ek dengan kau, cuma kau kena fahamlah. Dulu dengan sekarang tak sama. Manusia berubah.

Aku tak nak kat kau. Aku nak kat penulis yang tulisan dia indah dan comel tu je. Bhahahahaha. Sempat lagi menyelit.

10 comments:

oranglidi said...

walaupun wa x paham sangat, tapi wa tau lu nk jadi plajar cemerlang!. semuga berjaya!

ZARA 札拉 said...

pergh~

aku cam pernah nampak ayat last tu kat blog aku~

hahaha~

Chill babe!

mamma mia! said...

hot la zack!

aLeen aVriL said...

I xase hot tp sjer nk komen jugak kat sini..muuuuaaaaahahhaaa..

zack naper nih zack...??
sape kaco ko nih??
meh sini aku tlg lesssiiiiiing bg pihak ko..
hahaaa...

zack gudluck tuk final....

DeVoTeD LiLy said...

hahha..
sape blogger tulisan comei tuh pirah??

Fatt Chin Choy said...

aah
piirahh itu penulis
kakaka

hudadida said...

eheh..
i bet org yg tibe2 interframe tu
sangat la sengal kn..
hehe..
gudluck for ur exam.. ;)

adawiah.zaini said...

tulisan blog bubu comel. hehe

[z@ck] said...

oranglidi..
thanks! =)

Zara...
hahaha..ak pn nk interframe dekat blog ko...

mamma mia..
hot pala lutut ang..Tsk..

aleen avril..
hahaha..kekasih gelap aku..hihihi

[z@ck] said...

Devoted Lily..
ahahaha...sapa2 rs tulisan dia comel dan indah..dia la org nya..hehehehe

fatt chin choy..
aaa?? ak x phm pe yg ko cakap..bhahaha

hudadida..
agak sengal la..huhuhu

adawiah.zaini..
bubu physical dan mental comel..hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger