Online users

Follower

Thursday, November 19, 2009

Congratulations!


Dalam banyak-banyak pengumuman, ini yang paling aku suka dengar:

Dengan ini, saya ingin mengumumkan bahawa semua pelajar B.Ed Tesol Cohort 1 lulus di dalam final exam kali ini. Tahniah!

Perasaan ketika mendengar puan pengarah mengucapkan ayat diatas tak dapat digambarkan dengan kata-kata. Menitis jua air mataku ini. Penantian selama 2 minggu akhirnya terjawab jua. Segala kecuakan dan kenervousan tatkala mengingati kembali performance waktu menjawab exam yang macam haram telah dibayar dengan grade LULUS. Syabas bettii.

Maka dengan ini, insya-Allah pada 16 Februari 2010, aku akan berlepas ke Wellington, New Zealand dengan satu harapan iaitu belajar English pandai-pandai nanti balik Malaysia boleh jadi cikgu English yang cantik, gorgeous dan intelek. Kalau orang tanya graduate dari mana, boleh jawab dengan bangganya ' I was graduated from VUW , a place for the nature lover' sambil hidung kembang kempis angkat kening macam Ziana Zain . Hahaha. Sambil tu bolehlah pasang mata cari lelaki handsome ala-ala Jason Statham.Bhahaha. Physiological needs are needed to be met in order to boost up our motivation kan. And pakwe is one of them. Hehehe.

Congratulations to all Cohort 1! We've made it babeh! Sapa cakap kita tak pandai, meh nak luku kepala sekor-sekor. Kepada semua yang memberi sokongan dan galakan serta mendoakan kejayaan aku, thanks a lot.Meh aku belanja nasi lemak sorang sebungkus.

Sudahlah sikit-sikit membebel. Barang tak packing lagi. Esok nak balik rumah dah. Buhbye IPSAH.See you again in 2012!

20 comments:

imHepPie said...

wuiiyoo besh woo leh gi oversea nyesal dlu x blajo bi pandai2

alie said...

zack..
alie tumpang gembira la..
nanti jgn lupa update dari sana tau

:)

selamat ber'oliday

kojah said...

congratsssssss!!

beb...jgn lupe 16 february besday aku n jgn lupe fm utk aku dari sana...hahahahahaha

QisTina said...

congrats to all of us!!
cohort 1 memang da bomb!
shopping jgn shopping cuti nie.
:)

~ceRRy beRRy~ said...

zack,
bestnyeee diberi peluang sambung blaja kat oversea...

perghhh..
pasni bergaya la kamo blk mesia kan..
hik2...

mana tau kite satu sek nnti..
jmpa nnti =]

[z@ck] said...

imheppie..
rezeki masing2 lain..duk mesia pun best la..i love mesia! =)

alie..
thanks syg..happy hols too =)

kojah..
ye ke? ok..kena set dlm pala otak besday ko on that day..rajin2 trun la KLIA time ak fly nnt..ley jmpa..heheh

[z@ck] said...

Qistina..
yeah! bukan takat da bomb je..debab pn ada..heheh

Cherry Berry..
hehehe..ha'ah kan..cuma ifa jadi senior zack la klu satu skolah..hihih..

Fatt Chin Choy said...

lepas ni ko jadi blogger luar negara plak ye

tahniah

oranglidi said...

kan wa dah cakap dari dulu, lu boleh punya.

[z@ck] said...

Fatt Chin Choy..
klu ada award top nz blogger..sah!
dapat kat aku..wakakakaka

oranglidi..
thanks 4 ur support org lidi!

♥chentaMAYA™ said...

tahniaahh~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tahniah..tahniah...

MieZa said...

tahniah...bes nye dpt study oversea...

[z@ck] said...

chenta MAYA, Purplelicious, Mieza..
thanks! =)

angah iza said...

tahniah.....

Lala said...

conngrats!!!!!!wah...boleh dh ready2 barang tok fly!!!hehehe

Nurul Zaty said...

congratz akak zack..
have a nice life there...:)

beznya leh gi nz..i wish to go there too..huu

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

wow babe.. best woh dapat blaja kat oversea. jeles maa same kamu. congrate ye. jgn lupe malaysia tau!! haha...

[z@ck] said...

angah iza..
terima kasih...
=)

Lala..
brg apa pun x de lagi nk fly ni..huhuhu

NurulZaty..
thanks yunk..rezeki akk dpt fly.. =P

Oshins on da block..
malaysia still number one!

ungu said...

walaupun agak terlambat
tapi masih belum terlambatkan untuk ucap tahniah

hey..tahniah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger