Online users

Follower

Friday, November 20, 2009

2 tahun beb


Terasa sedih la pula nak tinggal maktab tercinta ni. Hurmm..2 tahun. Mesti banyak perubahan dekat maktab. Mesti dah naik bangunan depan kelas aku tu. Mesti library makin banyak buku. Mesti koop dah makin maju.Makin banyak cekedis dan ais krim.Akak koop mesti dah kahwin dah.Suka hati aku je buat assumption (T_T)

Bila bersembang dengan budak dari kos lain, semua pakat tanya bila nak fly.Datang balik maktab tak tahun depan.Oh. Rasa terharu ok. Rasa macam dalam diam, depa ni concern juga pasal kami. Walaupun kami selalu dilabel 'anak tiri HEP' sebab budak TESL ni kat mana-mana pun selalu kena cop budak masalah. Tak tahu la kenapa. Tanya la maktab mana pun, konfirm akan ada macam sedikit diskriminasi kos. Walhal kami ni tidak ler bermasalah pun. Sama saja dengan budak dari kos lain.

Dah selesai packing barang. Semuanya 4 kotak dan 4 beg baju. Banyak kan? Tu pun dah habis buang segala mak nenek kertas dah. Kalau tak, bertambah lagilah kotak. Konfirm kejap lagi kena perli dengan Pak Su sebab barang mengalahkan orang nak pindah rumah. Padahal rumah dekat Alor Setar ja. Chueeh dekat ja dengan Sungai Petani. Tsk.

Happy hols everyone! Cuti ni siapa nak datang Aloq Setaq, roger-roger la aku kat chat box ek. Boleh jumpa. Aku pun bosan duduk rumah tak buat apa. Aku jadi tourist guide korang. Alamatnya sesatlah korang.Ahahaha.

Beb, aku serius ni. Roger aku ok. (Ceh..jadah apa guna beb beb ni?)

23 comments:

izzahfarhana said...

besnya wehhhhh nak pi oversea.hehee take care.jgn huha huha sgt ea =D

♥chentaMAYA™ said...

sudah abes belajr ea?
wah!~

Hannanika Chan said...

zack. cantik page. simpe tp cute. cane u wat? bgtau i (although dah lama dlm arena blog aku masih ketinggalan)

anyways. ipsah best sebenarnye. kitorang lagi lama. dari rumput sampai bertar sume. huhu

joegrimjow said...

kenang slagi boleh
yg pntg tgkap gambar bebanyak
best wooo

oranglidi said...

wahh...

suezensuzanna said...

ari tuh aku g alor setar babe..:)...

cik EPAL said...

tak nak guna beb..guna bob...


klik iklan disney ;)

mamma mia! said...

heiiiiiiiiiiiii ai pun gune bebb okayh.. huhu x dpt la nk onjoy2 dgn hmpa... aku jauhhhhhhhhhhhhhh... huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya holiday..akak balik alor setaq minggu depan raya..balik jitra raya pertama..tapi petang tue dah balik sungai petani la..hehehehhe

[z@ck] said...

izzahfarhana..
thanks beb..beb lagi..geli..ahahah..

chentaMAYA..
blum bis g syg..ad 3 thun lagi nak harung..

Hannanika..
ekceli minta member tolong bt..hehehe..sy mn reti sgt nk bt2 layout ni..

[z@ck] said...

joegrimjow..
tau x pe..tgkp nak byk2..tp nak cuci..haram..ahaha

oranglidi..
wooohh..

suezensuzanna..
aku tau..ko ad bt entry kan..apsal x roger...eheheh

[z@ck] said...

cik epal..
bob..lagi comel kan dari beb.. =)

mamma mia..
tu la pasal..sapa suh jadi anak mix sgt..ahahah..salahkan mak bapak pulak

purplelicious..
ye ke..klu sempat..kita jumpa naa..jemput lah mai umah..

arque said...

semalam aku pergi alot setar.lalala.
selamat berfly. ;P

Hanida Lavida said...

dah tukar layout eh.... :)

Lala said...

wah...seronoknye dh cuti!!!!eheheh

DoDu@HaHA said...

roger2.. aku tringin nak pi aloq staq..

oh tanah kelahiranku!!!

anaklaut said...

salam..


pasti teringat kenangan indah semasa di sana kan?

LALA said...

tacing weh tacing..hehe
selamat fly zack!

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

wwuuusssyyooo.. sayang maktab nampak!!
hahaha.. call lori cepat.. tak muat kereta tu nak angkut barang.

Fatt Chin Choy said...

ko nak bawak semua tu fly ker?
mahal caj tu

[z@ck] said...

arque..
thanks..ko dtg loq staq bt pe?

hanida lavida..
yes syg.. =)

lala..
sapa tak sronok dpt cuti? hehehehe

Dodu@haha..
ko asal aloq setaq ka? area mana?

[z@ck] said...

anak laut..
kenangan indah? yes..semestinya..

lala..
tacing wak lu..tunggu time kt airport nnt..konfirm meramu air mata..hehehe

oshinz on the block..
penuh keta weyh! dahsyat btul..huhuh

Fatt Chin Choy..
tak da la.. ni semua ak nk bw blik umah la..

ungu said...

selamat meninggalkan maktab. X sabar ni. Setahun jer lagi. Tak tahulah sedih ke x.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger