Online users

Follower

Friday, November 20, 2009

Jawab tag

Melaksanakan tugas tag yang terbengkalai dari purplelicious dan kojah.

1. Bekas kekasih saya adalah Ahmad Faiz. Ye.Faiz yang kat url blog aku tu. Tsk.

2. Saya sedang mendengar bunyi kipas bilik berpusing.

3. Mungkin saya patut pergi tidur sekarang. Mata dah tak larat nak buka dah. Letih.

4. Saya suka penulis yang tulisannya comel dan indah.Bhahaha. You know who you are.

5.Sahabat-sahabat baik saya sangatlah sempoi. Sayang mereka. Oh Ada, Wan Z, Kema, Ky dan Elin..aku dah start rindu korang.Uhuk uhuk.

6. Saya tak faham kenapa lelaki pantang nampak perempuan cantik sikit mesti pandang eyh. Rimas la i macam ni.

7. Saya kehilangan mak bapak yang dicintai. Sangatlah sedih.Sob sob sob.

8. Ramai yang berkata ' ko patut buat kerja part time jadi model' (peha persis drumstick ada hati nak jadi model? Lupakan je lah omongan tu.)

9. Makna nama saya yang selalu mendapat kejayaan. Oyeh.

10. Cinta itu adalah apabila seseorang itu dapat menerima baik dan buruk pasangannya serta tahu menjaga hati dan perasaannya.

11. Di suatu tempat, seseorang sedang mengadap laptop dalam keadaan separuh sedar.

12. Saya akan cuba untuk jadi cikgu BI yang baik dan tidak garang.

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud forever.

14. Telefon bimbit saya : Hoih. Handset paling mahal kot pernah aku beli. Nokia cabuk ja. Yang hanya boleh message dan call saja. Tak ada kamera.

15. Bila saya terjaga dari tidur, saya akan gosok mata dan menonong pergi toilet untuk basuh muka.

16. Saya paling meluat apabila lelaki yang add di skype hanya semata-mata nak masuk line. Apa barang.Macam desperate je. Huh.Sorry.I'm not interested.

17. Parti /Pesta adalah hari untuk berjimba dan menari sambil teguk air haram tu.

18. Haiwan yang paling comel pernah saya temui kucing 'albino' aras 2 blok D IPSAH.

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah waktu kanak-kanak. Boleh main masak-masak cedok tanah depan rumah buat air milo.Berlakon macam dalam program masakan bersama Chef Wan sambil tarik lalang buat sayur masak lemak. Berbakat kan aku?

20. Hari ini saya sangatlah letih. Nak tidur lepas ni!

21. Malam ini saya akan tidur puas-puas.

22. Esok pula saya akan sambung blogwalking dan main game sampai lebam.

23. Saya betul-betul inginkan DSLR!

24. Ketika anda lihat wajah anda di cermin pagi ini, wah..cantik juga ye aku ni. Bisik hatiku.

25. Pusat membeli belah atau arked permainan: Tempat untuk cari barang dan sesuai untuk first date.

26. Makanan Barat atau Jepun? Barat!

27. Bilik yang terang atau gelap? Malap-malap?

28. Makanan segera adalah : Makanan yang tak sampai 3 minit siap di serve.

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang Night.Take care.

30. Siapa yang mahu anda tag? Anyone yang ada free time, sila jawab tag ni.

p/s: Banyak jawapan tag aku berunsurkan ketiduran.Zzzz..

12 comments:

oranglidi said...

peh.. lame x jawap tag.. tak penah kena.. eh. penah kena. tapi x reti jawap. haha.

oranglidi said...

lu dulu janji nak jadi model blog wa.

mamma mia! said...

xpe zack. at least pasni ko leh hoya2 karok2 sopping2 dgn wan ada.. aku tak.. sob2!! karok sorg2 la jwbnye...

joegrimjow said...

wawah header

♥chentaMAYA™ said...

xmao jawab tag!
hee~

cik EPAL said...

ahmad faiz??? hehehe..

klik iklan disney ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheh dah buat nyek..tenkiu..tenkiu lalink..

izzahfarhana said...

hehe wey ada maksud pa.ekeke.

[z@ck] said...

orang lidi..
lu tadak kasi pape2 offer letter pn..mana la wa tau..

mammamia..
sapa suh duk joh sgt..ahahaha

joegrimjow..
yup joe..ko tukar domain baru kan..

[z@ck] said...

chentaMAYA..
sbb tu ak tanak tag sapa2..hehehe

cik epal..
yup...huhhu

purplelicious love..
apa lagi akk..blanja la saya..hihihi

izzahfarhana..
maksud pa weyh..?

kojah said...

adeh, smlm xleh komen kt cni...

btw, ur faiz tau ko ada blog??

cHeRyNa PiReS said...

thanks sebab melawat ye!! take care:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger