Online users

Follower

Saturday, November 21, 2009

Happy Birthday kamu

Jam 12.02 malam, aku dikejutkan dengan panggilan telefon dari kekasih lamaku. Aku biarkan je panggilan tu tak berjawab. Soalnya aku penat seharian suntuk mengangkut barang dan ketika itu aku dah sedap diulit mimpi indah bersama Jason Statham.Kacau orang nak tidur je.

Pagi ni telefon berbunyi lagi. Panggilan dari orang yang sama. Haish.Nak apa lagi mamat ni. Agak terganggu la sebab cuaca sejuk memang bisa buat kita masyuk time tidur kan.Rupa-rupanya hari ini ialah hari ulang tahun dia yang ke 21. No wonderlah asyik call aku. Nak bagi hint rupanya.

"Hari ini birthday abang. Tak nak wish ke?"

Sumpah nak gelak time ni. Bhahaha. Aku pun satu, boleh lupa terus birthday dia. Ye la. Bila kita dah tak ada apa-apa dengan orang tu, automatik semua benda pasal dia kita nak lupakan termasuklah his special day.

To Ahmad Faiz,

Happy Birthday. May God bless you. Semoga dapat jadi engineer kapal terbang yang berjaya.

p/s : Sebelum ni, dia tak pernah excited pun pasal birthday dia. Kenapa tiba-tiba je dia excited kali ni eh?

34 comments:

nissa-elhumaira said...

Oh yeah, hepi bufday to me gak...
Hahaha
:P

♥chentaMAYA™ said...

dy sengaja nak excited same kamu!
hee~

oranglidi said...

kim salam besdey kat beliau.

seroja jingga said...

la...perlu ke nak call suh orng wish.
wish je lah..sian lak dia..

morning to u too
jist woke uplah..semalam layan nurkasih on9 sampai pagi..

mamma mia! said...

hpi besday faiz!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah kekasih lama muncul kembali kah?? heheh ok la tue..buang yang keruh amik yang jernih... :)..mana taw nanti dapat g NZ dengan kapal terbang faiz jerk..hahahahahaha

pijah@hakuna said...

hahaa200x.

tabaek tao lupakn beday dia. heheh.

epi besday faiz.. ;)

...aRa... said...

huhuhu...biasala tu...slalunya pirah akn wish bfday kt dia kan??kali ni dia rasa plik sbb pirah xwish la...huhuh...xpham la ngan lelaki..bla da clash bru nk tkedek2 msg bagai...huh....dasar!

Razman said...

besday abg razman x wish pun..haha

~ceRRy beRRy~ said...

ehem2...

adakah dia windu nk celebrate same2 ngan kamo??? hik2...

[z@ck] said...

nissa elhumaira..
happy birthday to you too.. =)

chentaMAYA..
ahahha..xda maknanya..

oranglidi..
nnti aku wish on behalf of ko k..

[z@ck] said...

seroja jingga..
dah wish da..hehehe..

mamma mia..
weyh..ang pe kes ngn bang cik?

purplelicious love..
dtg seketika..huhuhu..

[z@ck] said...

pijah@hakuna..
bukan lupa..tp x ingt..ahahaa..

Ara..
lumrah kehidupan syg..

Razman..
erk..bila besday ko?

cherry berry..
dia mana reti nak rindu2 zack..

Judiene said...

maybe dia pn bg hint no get back to you kot..
hehehhee~~
what if it's true??

j.u.l.i.e.t said...

walaupun sudah tak ada apa2 tetapi kenangan masih ada dimana2 sahaja..

[z@ck] said...

Judiene..
tak taw la..hahaha..malas nk pikir..

j.u.l.i.e.t..
yup..its true!

Cik Dila said...

weeeee...dia rindu ko tu zack..
alahai,syoknye kalau ada orang ridu kite..hehe!!

Kuwe said...

hapi beseday jgk.

aku pun ha pena kono mcm ni.tp part excited tu takdok ha.

[z@ck] said...

Cik Dila..
rindu ke? dia x pernh ckp pn..ahaha

Kuwe..
mamat ni pn x pernh ingtkan ak birthday dia dulu2..skang ni dia plak excited..

Lala said...

mungkin zack la org pertama yg die ingat masa besday die...huhuh

[z@ck] said...

Lala..
ye ke..erm..ntah la Lala..

DoDu@HaHA said...

mana tahu.. jauh di dalam... dia hargai saat2 dlu...

hans said...

hahahaha
call free kut
mestila dia excited nak cakap dgn ko tanpa perlu fikir kdit cukup ke tak
haha

[z@ck] said...

Dodu@Haha..
hahah..ko ni..bt tacing2 plak ngn ak..

Hans..
ha'ah kn..call free..x terpikir plak ak..hehehe..

ayie said...

hepi besday juga...nak hadiah buku tak korang semua...kengkawan PTS nak kasik 3 buku free buat semua blogers, jom tgk syarat2nya...

zaiMi said...

die nk balik kt ko kot.. hehe.. neway hepi besdy to ahmad faiz..

[z@ck] said...

ayie..
buku apa? buku crita ka?erm..nnt sy singgah naa..

Zaimi..
eh..mana mungkin..kawan saja.. =P

░♥si lampu neon♥░ said...

skendel!!!

[z@ck] said...

si lampu neon..
hoh..mana main skandal2 ni..x glam la u..ahahaa

hasni said...

dia mgkin ingin menyambung semula ikatan kasih yang terputus
pergghh
ayat aku skema giler
haha
newey
niceblog r

[z@ck] said...

hasni..
thanks!

Fatt Chin Choy said...

kadang2 selepas berpisah br rasa menyesal

sebab tu kot

kuch said...

haha..tp link blog tu still ade nma faiz..takbley lari oh!

[z@ck] said...

Fatt Chin Choy..
sapa suh dia tinggal aku dulu..huhuh..

kuch..
actually aku dah banyak kali fikir nak tukar url tu..tp sbb org da kenal aku dgn url tu..so..let it be la macam tu..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger